Friday, January 30, 2009

Pasar Day

Salam..


Hari ni Jumaat.. Jumaat merupakan Pasar Day bg geng2 Maxoil Kemaman.. Org yg bertanggungjawab menguruskannya adalah Rozlan Bomba.. Dia la punca segalanya.. Dia yg memulakan idea ini.. Dia yg meneruskan idea ini.. Dan diala yg menjadikan bende jd rutin mcm ni.. Diala pencetusnya.. Tq & Tahniah bro..

Pasar Day merupakan xtvt mingguan kami. Kat sini kami mempromosikan Kad Diskaun Seumur Hidup... Di Pasar Day kami secara beramai2 memberi info & maklumat berkenaan Maxoil kepada msyarakat.. Pelbagai reaksi masyarakat yg dapat kami tengok.. Pelbagai ragam manusia berada di sana.. Kelakar ade, pelik ade, lucu ade, teruja ade, sedih pun ade..

Tujuan Pasar Day supaya semua masyarakat mendapat kelebihan apabila menjadi pengguna Maxoil.

Pasar Day juga adalah medan kpd UA untuk mereka meramaikan md2 masing, dan mendapat calon UA.. Kat sini juga diaorg dapat practice kemahiran mereka berkomunikasi dengan pengguna & bakal prospek dan kemahiran mengenal karakter seseorg..

Selain tu banyak bende yg dapat mereka belajar, byk idea yg timbul, dan bermacam2 lg kesan positif mengalir ketika & selepas Pasar Day ini..

Dan kat sini juga merupakan tempat utk aku mengenal UA2 aku.. Aku kenal cara mereka berfikir, cara mereka bertindak, cara mereka melakukan sesuatu.. dan byk lg.. So, utk hr ni 4 org terlibat Siti, Ayu, Usop dan Rozlan..


Aku suka hari ini.. :)

4 comments:

  1. molek ah... Kita pakak buka pasor malam pulok..

    ke guane?

    ReplyDelete
  2. awek nie jual mekoil ke madu oil???

    ReplyDelete
  3. aku rasa jual madu..

    saboh doh dng pokcik amdu tow..

    haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails