Wednesday, May 28, 2008

Komisyen Sampai Mati.. Terbuka Kepada Semua

















Tawaran Komisyen Sampai Mati..


Kepada sape2 yg nak buat part time job @ full time, bolehla try usha macamana nak dapat komisyen sampai mati dengan Maxoil..

Komisyen Sampai Mati beb..

Sekarang ni dengan Maxoil Kemaman, 'Tawaran Komisyen Sampai Mati' ni semakin menjadi pilihan ramai orang.. Mau nye taknak, tiap tiap bulan saje2 je dapat komisyen rm 500-1000.. Keje tak susah pulak tu.. Korang bayangkan, dengan kita offer harga disakun utk org lain kita blh dapat komisyen sampai mati.. Memang POWER la job ni..

Tawaran ni tidak terhad kepada Kemaman sahaja. Ia terbuka kepada sape2 shj yg berminat selagi korang berada di muka bumi Malaysia ni.. Sekarang ni dah spread ke Kuantan, Paka, Dungun, Kuala Terengganu & Kuala Berang..

Nak citer panjang2 pun tak guna gak..

Kalu nak SMS @ Call je aku.. 013-921 2030

Monday, May 19, 2008

Dalam Kenangan..Alfatihah

video

Allahyarhamah Meksom dari Beserah adalah pengamal Immunocal. Beliau kini telah selamat kembali ke rahmatullah.. Al-Fatihah..

Takziah diucapkan kepada keluarga beliau terutamanya Cikgu Badar di atas pemergiannya..

Semoga rohnya di cucuri rahmat.. Amin

Thursday, May 15, 2008

Diskaun Seumur Hidup.. Wow!!



Tawaran untuk mendapatkan
Diskaun Seumur Hidup bagi semua barangan Maxoil..

Khas untuk pemilik kereta, motor, van, bas, lori, bot, trektar, mesin gale, keh, teksi, stewong dll. (kecuali basikal & kete labi)

Pergh jimat giler beb..


Kelebihan pemegang Kad Diskaun..

1.
Setiap kali beli maxoil dapat harga diskaun.. (lebih rendah dari harga market)

2.
Setiap kali beli akan dapat vocer rebet sbyk 22%.. (dapat lagi murah dari harga diskaun untuk pembelian seterusnya)

3.
Setiap RM yang kita beli akan dikira sebagai point.. RM1=1point.. (boleh tukar dengan Maxoil PERCUMA.. Ala2 Real Reward la ni..)

Tak kira kat mana pun kita beli Maxoil.. seluruh Malaysia.. Asalkan tempat tu tempat berdaftar..

Sekali servis boleh jimat RM15-20 jugak beb..

Kelebihan Maxoil

1. Minyak pelincir lain sumer naik harga sekarang..
10-40%.. Maxoil masih dengan harga lama lagi setakat ni.

2. Maxoil
16 tahun dah kat market (1992-2008).. Kualiti di jamin baik.. Rata2 org pakai maxoil akan rasa beza.. Enjin makin sedap..

3. Antara kompani minyak bumiputra paling lama kat malaysia.. Yang penting
bumiputra beb.. Xyah la asyik nak bg duit kat 'ca ya nun alif' je.. Diaorg dah banyak pegang ekonomi kita.. Sparepart, Accesories dll diaorg dah pegang.. Ni antara peluang yg kita ada nak lawan ekonomi diaorg pun..

Register RM10 je untuk seumur hidup.. Jimat sampai mati..

Tunggu apa lagi.. Cepat2 la dapatkan form diskaun dia..
Kalu nak aku leh tolong register kan.. forward maklumat ke emel aku.. amkin_2030@yahoo.com

Maxoil Center

Kemaman Center
K-9661 Taman Cukai Utama
24000 Kemaman
Terengganu
(Depan LHDN, Masuk ikut Traffic Light Bomba)

Kuala Terengganu Center
134-G Jln Sultan Zainal Abidin
20000 Kuala Terengganu
Terengganu
(Bangunan Maxoil, Ladang. Lepas Surau Ust Azhar Idrus)

Kota Bharu Center
PT 464 Jln Seri Cemerlang
15300 Kota Bharu
Kelantan
(Dekat Jab Alam Sekitar)


Kalu korang brade selain dari kawasan ni, aku ade offer lagi menarik pada korang..
Aku bag
'Komisyen Sampai Mati' Kita setup bisnes kat kawasan korang.. Mana2 je seluruh Malaysia..

















Takpun, ape2 hal buleh kol aku je direct..

013-921 2030


Amacam, ada berani..
Related Posts with Thumbnails