Thursday, December 25, 2008

Kejohanan Motocross Tertutup Pantai Timur..

Date : 26 & 27 Dis 2008
Venue : Motocross Trek Monica Bay, Kemaman
Organized by : Kemaman Motocross Club (KMX)

Maxoil sekali lagi menjadi penaja bersama dalam program ini.. Aku & the gang akan turun padang mula ptg ni, esok & lusa.. Ptg ni ingat nak pasang banner.. Tp ni gaya2 hr hujan x tau caner keadaaan esok..

Tp kali ni awok2 x ramai mana sbb ramai balik bercuti..

Anyway Perjuanagn tetap diteruskan.. Bravo

Monday, December 22, 2008

Train The Trainer??

Program : Train The Trainer
Date : 20 Dis 2008
Time : 9.30am - 5 pm
Venue : HQ Maxoil

Bertolak

Baru ni kami menghadiri program Train The Trainer anjuran Maxcare. Penceramah dia Dr Sulaiman Daud aka 'Panglima Cilik'.. Beliau ni 1st time bg speech kat geng2 maxoil ni.. Dan prog ni juga akan menentukan samada beliau akan terus bg speech atau tidak..

Kami dari kemaman pegi 3 buah kete.. Aku, MRO, MRS, Usop, Lambomba, Ayu, CT & Othman bersama 2org bodyguard nye.. DD Roslan pun pegi skali degn kami..

Kete Breakdown

Kami bertolak jam 10mlm dr kemaman. Jam 2am kami sampai & menginap di 'hotel' masjid lentang.. Haha yg syoknya, kete yg aku bawak tu breakdown betul2 kt simpang 'hotel'. masalah drafshaft (betul ke spelling aku xtau, tp bunyi dia lbh2 kurang gtu la) Huhu jd terpaksala 2 org (aku & en roslan) tido dalam kete.. Yg lain2 terus chek in kt 'hotel'

Esok pg, siap2 semua Afif mr ambik kitaorg dari KL. Ye mr dgn Azim.. En Roslan, Usop & Lambomba naik kete Afif. Aku tunggu Mujibalghunnah utk setel kete.. Pastu aku & Mujib cr bengkel kt bukit tinggi, Pastu pakcik tu kata kalu towing bengkel mahal, baik call towing MTD. Ye x ye jugak pakcik ni.. Last2 setel. Towing MTD hantar ke Woksyop d Bukit Tinggi. Pastu aku terus ke HQ jam 11 lbh. Abis rm300 beki kete.. Huhu

Seminar

Abis bab kete. Ni pasal seminar pulak.. TTT. Ok, overall aku rasa x perlu invite Dr ni speech utk UA2 lepas ni.. Sebab pada aku dia bukan org yg sesuai utk memajukan UA2 ni.. Mungkin tpt dia kat lain kot.. Dan aku rasa org lain pun setuju dgn pendapat aku.. Harap2 la..

Tp ade satu ilmu yg nak sgt tau dr Dr ni.. 7 lapis otak.. Bhgn ni aku tgk dia ade lebih sket tp kalu bab2 marketing.. Sori la Dr..

Habis seminar, ade penyampaian cenderahati utk mereka yg naik pangkat br2 ini.. Nama aku pun naik jugak tp x sempat nak ambik ats pentas sbb org suruh aku keluar amik kete yg rosak itu.. Pastu dgr2 kata ade belah2 kek utk 3 org dr Penang. Special program by DD Zamzami. Dgr kat 2 kek disumbang oleh DD Zam, satu lg oleh DD Ros..

Tahniah buat semua.. Bravo

Pak Hamid

Malamnya pulak kami dr Maxoil 2030 diberi peluang bersama CD Hj Hamid (Pak Hamid).. Beliau ni jutawan Maxoil.. Dulu bekerja dgn telekom je.. Mlm tu beliau cerita ttg kekuatan Maxoil.. Dan alhamdulillah, kitaorg semua puashati deng penjelasan beliau. Dan aku rasa geng2 ni semakin yakin terhadap kekuatan Maxoil ni.. Mlm tu pulak aku shooting pak hamid speech. Nak buat CD.. Tq Pak Hamid..

Birthday Girl??

Haha, Selamat Hr Lahir yg ke 5+ (rahsia) utk Kakti.. Malam tu lepas program Pak Hamid, kami semua pegi makan Char Kue Tiow kt Malinja.. Dan kat sana kami meraikan hari lahir Kakti yg ke 5+.. Sambil2 mkn Char Kue Tiow, sambil2 ptong kek.. Kek di sumbang oleh GD Hakim Fahmi.. Wawawah.. Mcm sumbangan org naik pangkat je.. Huhu

Utk CT Selamat Hari Lahir.. Semoga kejayaan mencurah2 selepas ini.. AMIN..

Balik

Jam 11 lbh kitaorng bertoalk pulang ke Tanah Air.. En Roslan x balik lg. Dia balik esokan dia dengan Afif.. Aku drive JFL, MRO & MRS gilir drive CBE.. Alhamdulillah selamat sampai Kemaman walaupun ms nak tubik KL ade org sesat/terlajok pulok... Huhu.. Dan walaupun aku ngantuk giler mlm tu... Abih lagu aku nyanyi nk wi ke hilang ngatuk..



Wednesday, December 3, 2008

Meeting Stokis Pantai Timur


28 November 2008
, Jumaat telah berlansungnya Meeting Stokis Maxoil untuk kawasan Pantai Timur..

Yang hadir ade dalam 18 org.. Tapi tu termasuk yg bawak anak & teman.. Turut bersama adalah Tuan Presiden Maxcare, Tn Hj Hamid Ba'dizaman & Dr Hajah Noral Akmal..

Aku ditugaskn utk folo up geng2 Pahang.. Then jwpn yg aku dpt dari Pahang hanya 2 shj yg dapat hadir Kuantan & Balok..

Stokis2 baru x dijemput memandangkan diaorg terus running konsep baru ini.. So, xyah serabut2 kepala la nk datang..

Antara Stokis yg hadir..

1. Centre Kota Bharu
2. Centre Kuala Terengganu
3. Stokis Bukit Payong
4. Stokis Bukit Besar
5. Stokis Dungun 203
6. Stokis Dungun A65
7. Stokis Balok A66
8. Stokis Kuantan
9. Stokis Kemaman.. (Aku nge CT. huhu)

Meeting ni bertujuan utk menyampaikan sistem baru utk semua stokis yg dijalankan Disember ini. DD Roslan telah dipertanggungjawabkan utk membentang perubahan br ini..

Then slot aku siket criter pasal Life H2O.. Aku byk share xperien aku marketkan air tu je hari tu..

Setelah semua selesai, kami menjamu selera Nasi Briyani di Briyani Bistro di Taman Cukai Utama..

Kesan meeting :

1. Aku dapat kenal lebih dekat dengan Stokis Kuantan. Aku rasa aku blh setup xtvt br dgn beliau. Geng2 Balok pun dh setuju utk kombine dengan Kuantan selepas ini.. Kita GEGAR sama Kuantan..

2. Aku nampak peluang besar.... :)

Ni ade siket aksi2 waktu meeting br ni..



Saturday, November 29, 2008

Kemaman Cub Prix Challenge 2008

Semalam berlansungnya Kemaman Cub Prix Challenge 2008 anjuran MPK & Kerajaan Negeri Terengganu..

Dan Maxoil sekali lagi menjadi penaja bersama bagi menjayakan program tersebut.. Banner Maxoil terpampang di serata kawasan litar, Payung2 Maxoil juga memayungi pelumba2, dan Maxoil juga mengadakan promosi Diskaun Seumur Hidup di Booth Maxoil sebelah dengan urusetia..

Antara UA2 yang menjayakan Xtvt gerai dan pemasangan Banner hari tu.. Ct, Ayu, Aufa, Usop, Madi, Haikal, Mat Rosid, Azmi, Othman & anak2, Lan Bomba, Zul Nain.. Lian2 hok mari aku tengok Farid & Haniff ade mr, tp mari jenguk je..

So, aku ucapkan Tahniah kpd Squad Maxoil Kemaman atas usaha & kerja keras ini.. Dan yg paling aku nak ucap tahniah adlh kpd Usop atas komitmen yg dia beri.. Aku suka mu sop.. Dan aku ade planning utk perkembangan bisnes mu.. Nati aku present gane2..



Peserta Cub Prix tengah ambil lap.. Maxoil kiri kanan tu..








Gambar Kenangan Bersama Wazi Abdul Hamid di Booth Maxoil..














Bersama Champion of Cub Prix.. Lan from CKJ Motorsport








Maxoil Umbrella







3, 2, 1... Go !







3 laps more..







Yo.. yo.. Maxoil Banner Squad








Squad Maxoil bersama Motosikal masing2.. (Tp pinjam la..)







Klik la gambar tu kalu nk tengok besar2..

Ni Blog orang lain yg crite pasal cub prix ni.. Klik sini..

Lain2 news.. To be cont'd..

Wednesday, November 26, 2008

Voucer Maxoil

Setiap pengguna Minyak Pelincir Maxoil akan mendapat harga diskaun & menerima Voucer pada setiap kali pembelian diaorang.. Logiknya, minyak hitam kita konfirm akan tukar bila dah sampai due dia. Dan logiknya kita pasti akan memilih jenama yg akan menjimatkan poket kita sebab bende tu kita tukar sokmo.. So, logiknya lagi, Maxoil adalah pilihan terbaik untuk kita sentiasa jimatkan poket kita..

Ni ade siket Voucer yang telah di tebus di Maxoil Centre Kemaman oleh pengguna2 Maxoil Kemaman.. Ada yang dapat rm55, rm 30 lebih, rm belas2 dan rm 1 lebih pun ade.. Tak kire la brape mereka dapat pun yang penting semua buleh beli barang tolak nilai voucer tu..

Dan bayangkan baru2 ni ade sorang hamba Allah tu beli minyak hitam kereta bayar 25sen selepas tolak voucer..Haha ketawa sakan la kitaorg.. Apalagi.. Huhu

Klik la gambar tu kalu nak tengok besar2..

Tahniah kepada semua pemegang Kad Diskaun yang mendapat voucer.. Kami menghargai sumbangan anda.. Tq

Due to Meeting Stokist & Kemaman Cub Prix


Meeting Stokis : Zon Timur..


Jumaat ni 28 hb ni jam 3pm akan diadekan meeting stokis utk kawasan pantai timur, buat di stokis aku, Stokis A34 di Kemaman..

Yang hadir hari tu adalah semua pemilik stokis kawasan timur dan Tuan Haji Hamid, Presiden Maxcare..

Tujuan meeting adalah utk mengumumkan sistem baru utk stokis yang akan dikuatkuasakan Januari 2009 ni..

Aku ditugaskan utk present produk Life H2O kepada peserta pd hari tersebut.. Tp aku pikir xperlu sebenarnya nak present H2O hr tu sbb yg datang semua tau pasal H2O tu..


Kemaman Cub Prix Challenge..



28 & 29 ni jugak akan diadakan Kemaman Cub Prix Challenge 2008 di padang astaka kemaman.

Maxoil mungkin akan terlibat sebagai penaja program tersebut.. Kami akan sediakan souvenir utk peserta2 Cub Prix tu.. Tp aku tgh pikir lg nak bagi ape ek????

Yg pasti banner Maxoil akan terpampang di serata kawasan padang astaka tu..

Then Maxoil akan buka gerai jualan utk mempromosikan Kad Diskaun Seumur Hidup..

Sape2 nak mintak sponsor dr Maxoil blh kol aku.. 013-921 2030

Ok kita jumpa kat sana.. babai..

Monday, November 24, 2008

Focus on Business

Fuh.. 3haris sibuk + penat.. Macam aku pulak yg kawen.. Kadang2 aku terpikir jugak aku ni beloh pengantin lelaki ke perempuan??? Hehe.. Rombongan lelaki aku ikut, rombongan puang pun aku ikut..

Tp xpela mentor punya pasal.. Tp belang2 sibuk, mlm td sebelum balik dang jugok diskas bisnes dengan Pengantin Baru..

So hari ni aku dah focus utk bisnes aku.. Focus on DD frame Td aku dh trace all 'connectors' from my networks record. Hope dapat setel minggu ni utk penuhkan apa yg perlu..

Anyway aku akan bg unexpected result utk aku & sebagai inspirasi kepada org lain.. :)

Saturday, November 22, 2008

Seminar Usahawan Aktif SUA

Wah.. Penatnya rase.. Baru sdh seminar ni

Yg aku paling nak share kat sini, this seminar wuz conducted by Mr Roslan Mohamad. Semalam baru kawin hr ni terus bagi seminar.. Power x?

Ramai yg x dapat datang.. Aku ingat ade dekat 8 org UA lg yg terpaksa xleh datang.. Ade keje.. Maybe next SUA blh join.. (Tp xtau la bila pulak???)

Confirmation kehadiran ade 6 UA baru sepatutnya. Tp ade yg cancel last2 minute.. So tinggal 4 sahaja yg hadir..

Yang datang td ade 4 org baru & 3 org x berape baru..

UA baru..
1. Mohamad Yusof
2. Mohd Aufa
3. Azmi Ghazali
4. Kak Salomah (Balok)

UA lama..
1. Mat Rosid aka MRO
2. Mohd Mujib
3. Tokde pengantin (???)

Anyway, aku pusa hatiu dengan hr ni punya seminar walaupun kepala aku rase berat sket ni... Huhu

Friday, November 21, 2008

Kahwin ke Khawin?

Nak tengok gambar..
Gambar Perkahwinan

Bukan aku la yg kawin.. :)

Aku konpius mana satu spelling yg betul.. Kahwin ke Khawin?

Hari ni merupakan hari bersejarah dalam Team aku. Team Leader (Pale halian) puok2 aku, ROSLAN MOHAMAD kawin hari ini. jam 10 am kekg akad nikoh..

Ni aku tgh ready nak shoot majlis nikah dia.. Maybe jam 8.30 aku akan tunggu kat sana dah..

Then UA2 kawasan kemaman/balok pun kata nak datang skali serbu majlis kahwin ni.. Rashid Mieco, Ust Alias, Rosland B@lok, Othman Trio, Zul Nain, Khairul Panjang, Lan Bomba, Aufa Palumiz dll lah..

My Mom & My Siblings pun katenye nak datang semua hari ni. Nak datang dengan adik aku, Iju. Aku tunggu diaorg kat sini je..

Tunggu je la posting aku lepas ni..

Ok lah geng jumpe kat sana k..

Selamat Pengantin Baru utk Leader kami.. Semoga kekal bahagia hingga bila2.. Jgn nakal2 :)


Wednesday, November 19, 2008

Maxoil Kuala Berang

Alhamdulillah..

Mini-Stokis Maxoil Kuala Berang selamat didaftarkan semalam 17/11/2008. Esok (rabu) ambik barang kat Centre KT

Kod A72 : Saharuddin Mohamed..

Tempat dia dekat dengan BOMBA. Jln SMTAI/Stesyen Bas

Tahniah bro..

Monday, November 17, 2008

About Me !

Hari ni aku dapat feel baru..



Aku ungkapkan seluruh perjalanan hidup aku dalam sebuah lirik lagu..

Lelaki ( Warkah Seorang Anak )

Thursday, November 13, 2008

2008 Pahang Advance Motorshow

Date : 8 Nov 2008 (Saturday)
Venue : Perkarangan Stadium Darul Makmur, Kuantan
Organized by : SAY Event & Tours


Tribute to Maxoil Team

Sunday, November 2, 2008

Stokis Bukit Payong (707): Opening Ceremony

CONGRATULATION to Shafie, Zainab & The Group !!

Tribute to Bukit Payong

Semalam 1 Nov 2008 merupakan satu lagi hari bersejarah untuk Maxoil Club 2030. Satu lagi stokis telah dibuka di Bukit Payong, Kuala Terengganu. Pemilik dia En Shafie & Zainab.

Stokis dia memang lawo giler.. Simple & Elegant. Aku rasa stokis ni adalah yang paling lawo di Malaysia stakat ni.. Kalu korang xcaye, pegi la tengok sendiri..

Yang datang semalam aku tengok Ust K, Ust Mat Rozak. Tu yg aku kenal. Lain2 aku tengok ramai member2 diaorng mostly golongan cikgu kawasan tu..

Aku bertolak naik bas dari Kemaman dengan Ayu jam 8.00am. Sampai Marang dlm jam 10.30am Zainab tlg hantar aku ke Atas Tol, Ayu duduk umah Zainab. Tolong masok.. Hehe

Sampai aku kat umah jumpa mak bonda dulu. Aku bagi2 barang2 Bali.. Then aku lepak jap sementara menunggu ke Bukit Payong.

Aku ke Bukit Payong bersama En Roslan, dia dari Kota Bharu, dia ambik aku kat umah.. Sampai jam 3.30 pm di Bukit Payong, sampai2 je terus aku buat keje aku, rakam apa yg patut ..

Komen aku utk Bukit Payong :

  1. Stokis yang paling lawo yg pernah aku jumpa.. Simple & Elegant. Mainan color Merah & Putih, kemudian sedkit sentuhan color hitam membuatkan ia kelihatan betul2 menarik dipandang. Sape la designer dia ek.. Huhu (Untuk pengetahuan, designer dia adalah Mentor kami semua, En. Roslan.. Power gak dia ni ek..) Satu kredit utk Bukit Payong.
  2. Tempat dia agak strategic. Tepi simpang ke Undang. Tepi traffic light pulak tu.. Memang org lalu je jalam tu pasti akan Nampak Maxoil terpampang indah.. Satu lagi kredit utk Bukit Payong.
  3. So, sekarang job yg perlu diaorg buat adalah adakan sale… Bab ni bergantung pada kebolehan & kecekapan Shafie serta UA2 dia termasuk Zainab, Ust K, Ust Mat Rozak termasuk la Norizan. ..
  4. Honestly aku nk bgtau, nak buat & tingkatkan sales bukan satu perkara mudah.. So kat sini aku ingatkn ke Shafie supaya lebih Fokus & Cekap dalam merancang & melakukan sales.. Mu xleh doh anggap mu macam dulu. U got a new responsibility there.. Its da time to u show urself..

Lastly, TQ for da invitation & a Great Congratulation to Ur 1st step to success.. See U at da TOP..

Goodluck bro !

Friday, October 31, 2008

Diary Bali : Oct 2008 ( last updated 9th Jan 09)

Ok.. The 1st thing yang aku nak katekan di sini, coretan ini adalah coretan ikut apa yang aku nak tulis and apa yang aku rasa.. Ikut suka aku la nak tulis ape punJ ..

So, segala yg tidak menyenangkan tu aku harap korang maafkan je lah.. Tapi yang menarik korang ambik le sebagai iktibar.. anyway pada aku kisah ini cukup menarik dan bermakna untuk aku kongsikan dgn korang..

Posting ni aku uploadkan just untuk aku share berkenaan perjalanan aku ke Bali bersama group Maxcare 27 – 31 hb baru ni.. Pada aku, aku tersangat nak luahkan apa yg aku rasa sepanjang perjalanan aku ini.. Ok, lets start.


1st Day


0126 : 271008 : Stesyen Bas Medan, Kemaman Terengganu..



Menunggu Bas di Kemaman utk ke KL. Bersama Ayu & Pok

Jam 1.15 am tadi aku & ct naik bas menuju ke KL. Waktu ni perasaan aku bercampur antara suka & xsuka. Aku suka sebab aku dapat pergi Bali bila capai target sales and 1st time ke Bali.. aku xsuka sebab kawan2 aku x join skali dalam trip ke Bali ni.. Huhu..

Waktu ni Pok Amid & Ayu hantar dan menemankan aku & ct utk naik bas.. TQ Pok & AYu..

0515 : 271008 : Tiba di Stesyen Putra KL


Jam 5.15 am kami tiba di Hentian Putra. Sampai2 terus cari tandas. Mak aii… ramainya orang beratur.. x sanggup aku menunggunya.. So bagi nak mengelakkan rasa nak buang air, aku roun2 dekat2 situ.. Kejap naik surau kejap turun pastu aku terus solat subuh sementara tunggu Komuter buka.

Jam 6.00 am kami terus ke komuter utk menuju ke KL Sentral.. Punya la jauh jalan kaki ke stesen komuter.. Macam nak patah bahu pikul beg baru.. Ye la, nak guna roda kang, takut rosak & kotor beg baru2 ni.. Hehe. Tanggung jela..

Tiba di KL Sentral kami terus naik bas lagi menuju KLIA. Tambang dia murah je.. RM 10 sorang.

Dalam bas sementara menunggu bas begerak, aku sempat tulis diary aku ni.. Masa tu jugak aku terngat sangat kat kawan2 bisnes aku yg x dapat pegi Bali.. Huhu sedih la pulak waktu tu.. Aku bayangkan bestnya kalu kitaorg semua dapat pegi sama2..

Pastu aku terbayang jugok kalu pok amid ikut skali.. Haha memang xdan sapa KLIA la nak balik lalu org tua ni… Cakak main eh. Kecing berok x tahu mana.. Haha..

Se bende lg, aku x mandi & gosok gigi lagi pagi ni. Nak gosok gigi dulu kang takut xdang komuter n bas pulok.. Tanggung je la org sebeloh.. Huhu.

Ni masa tgh tulis bab ni, aku tiba2 teringat Ayu tgh wak mende ni.. Bangun tido xlg ni.. Katenye tido kat ofis semalam.. . Dalam bas aku tido je sepanjang perjalanan.

7.50 am sampai KLIA, sampai2 je aku terus cari tempat yg sesuai utk aku mandi.. Tp x termandi jugak. Dang gosok gigi n basuh kepala je.. Segar siket rase.. Kitaorng pun tunggu la sampai tengahari. Woh lama la menunggu.. Dari pukol 7.50 am sapa 12.30 pm.. Dekat 5 jam boh.. Huhu..

So sambil2 tunggu diaorg aku calling2 geng2 kemaman & balok. Menyatakan pemergian aku kali ini hanya sementara.. Rasa rindu la pulok kat kampong halaman. Masa duk kg xrase pulok mcm ni.. Ha, baru mu tau...

Td kol ayu dia kate minyak kat kedai kemaman dah abis. Aku suruh dia order esok dgn HQ. Tu pun kalu lori jalan minggu ni.. Harap2 jalan la..

Hehe satu lagi sebelum dioarg sampai sempat jugak aku & ct kiwi kasut dulu kat airport tu.. India sebelah tu tgk semacam je.. Tengokla nak tengok pun, asal kasut aku berkilat dah..

Waktu aku tulis ni, ct xde sebelah aku. Katenye nak pegi tandas nak tukar tudung dia pakai terbalik pagi2 buta td.. Hehe..


Boring menunggu di KLIA.. Huhu



1230 : 271008 : KLIA : Briefing dan Pembahagian T-Shirt.


Dalam jam 12.00nn, dah ramai mula sampai kat airport.


Yang awal2 sampai aku ingat Khatib, Nordin, Hj Kordi, Asri, Shuib. Lama siket lepas tu Salman, Samad, Cikgu Johar & Alias pulak sampai.. Pastu anak & wife Abg Sarkawi. Last skali sampai siapa lagi, sudah pastila Anak bos (wakil syarikat) & suaminya Usop.. Bergaya seh..


Kitaorg berkumpul di Kaunter G. Wakil Travel agent Naaim pun ade skali dah waktu tu..


Kemudian briefing, bagi t-shirt dan terus chek in. Pasport aku group skali dengan Khatib & Nordin. Khatib kepala.. Aduh penat la kepala passport kalu macam ni gaya.. Huhu..


Sudah2 cek in, kitaorg solat dulu. Pastu yg dah tukar duit pegi tukar duit, yg ah tukar relax2 je..


1450 : 271008 : FLY TO BALI (Qatar Airline)



KLIA : Briefing & Bagi T-Shirt. Pastu Boarding. Masa Boarding, kantoi.. Xtra Sharp xleh bawa masuk cabin. So, burn 2 botol Xtra Sharp hari tu..


Ni aku baru dapat seat dlm flight.. Fuh besar giler flight ni.. Tv satu seat sorang tu.. Gempaq2..Td masa boarding macam2 kes terjadi.. Hehe. Lawak2..


Pertama, pengurusan Travel Agent x brape lancar la.. Kelam kabut kami dibuatnya.. Ye la, org darat jarang2 naik flight.. X brape tahu peraturan naik flight gane2..


Lagi kes kedua, Xtra Sharp & Life H2O


xleh bawa masuk dalam cabin.. Huhu, so 2 botol Xtra Sarp dan 2 botol Life H2O menjadi mangsa.. Satu Xtra Sharp Ct, satu lagi Nordin. Yg nordin punya x buka lagi pulak tu.. Sayang la.. Jenuh Nordin bodek pengawal tu tp xlepas2 jugak..


So hari tu kire rezki kitaorg la.. Kitaorg pun pakat minum ramai Xtra Sharp Nordin & Ct.. Hehe.. Untung aku satu cup. Nasib baik la aku punya dah masuk kargo.. Selamat…


Life H2O pun ntah sape punya aku xingat.. Pun sold out hari tu.. Kehkeh.. Aku byk gak minum.. Bukan ape takut2 x abis.. Tp last2 Xtra Sharp x abis jugak.. Aku ingat ade dlm sebotol lbh lg kuantiti dia.. Rugi2..


Ni kes dalam flight pulak.. Seat kitaorg berterabur skali.. sebab boarding pass ikut numeric alphabet. Tp kitaorg galok gata nk duduk nge partner masing2. Sepatutnya travel agen dah susun awal2 boarding pass tu utk sape2.. Baru x kelam kabut.. Ni mcm xde org yg incas je..


Masing2 kelam kabut pilih tempat duduk.. Masing2 belaga monggeng kesana kemari.. last2 aku dapat seat sifu Er Ng Hock.. Huhu. Mungkin dah dekat dh nak naik CD ni


J .. InsyaAllah..


Aku pulak memandai2 je on viewcam masa masuk cabin. Ingatkan nak rakam suasana diaorg masuk cabin & nak amik awek2 pramugari skali.. Hehe. Tapi tiba2 terdengar suara "Switch off ur camera please..". Huhu terpaksala aku off kan je..


Dalam cabin, masing2 asyik melayan Tv kat depan seat masing2.. Walaupun mula2 macam x mau layan sebab xreti nak guna function dia.. Hehe buat2 xmau layan konon.. Huhu


Aku layan The Forbidden Kingdom ke apa nama tajuk dia. Yg Jetli & Jackie Chan belakon skali tu… Best jugak criter tu. X berat sgt otak aku nak proses jln cerita dia..


Ct duk sebeah aku.. Melayan cerita arab la.. Mula2 start criter dah aksi menghairahkan dah.. Heheh.. Dia pun malu2 ayam je nak tunjuk ke aku.. Hehe kalu pok ade mesti geger ah tgk criter ni.. Huhu..


1745 : 271008 : Tiba di Denpasar, Pulau Bali




Tiba di Denpasar



Sekarang dah 7.35pm. Aku berada dalam bas onda way nak g makan. Lapor beb.. Dalam bas pun aku dengar bahasa kitaorg dah jadi indon semua dah.. bapak, buk, dong.. Semuanya keluar.. Heheh. Sepanjang perjalanan kitaorg menikmati suasana Bandar Denpasar ni.. Memang sangat lain berbanding M'sia.. Jalan dia sempit. Yg lucunya, setiap kali kami tgk signboard kami pasti akan ketawa dengan tulisan dia.. Heheh. Antara tulisan yg membuatkan kami ketawa ; Restoran Babi Guling (aku ingat dekat 20 lbh aku jumpa tulisan ni.. Huhu)


OK, kitaorg sampai Bali jam 5.45pm td. Sampai2 je, aku tengok semua gembira & kembang semacam je muka se sorang.. Rasa bangga pun ada blh sampai Bali


Lepas cek passport & ambik bagasi, kitaorg terus jalan menyusuri lalauan keluar airport.. Laluan tu penuh dgn lot2 kedai Money Changer.. Aku tgk kesian la geng2 Money Changer diaorg, diaorg panggil customer macam org jual kat gerai2 pasar malam kalu kt M'sia.. Punya la nak ke customer.. Masa tu aku pikir, syukurnya aku duk kat M'sia.. Then kami terus tunggu kat luar airport. Ni satu lg, mana la travel agent ni, lama giler kitaorg tunggu dia ni.. Naim, ooo naim..


Kitaorg pun memandai2 sendiri pegi cari sape2 yg tunggu kitaorg kat sana.. Jumpa la sorang uncle tu pegang papan tanda tulis "Pak Naaim". Kitaorg pun konfemkan samada betul x dia ni orgnya.. Bila sah betul kitaorg terus berkumpul kat luar, bersalaman dengan dia. Nama dia Pak Nasir. Age dalam 50-60 gitu ar..


Kat luar sana tunggu lagi.. Sementara tunggu Naaim, ade yg pegi cari simcard. Nak kol M'sia.. (Org kate kalu roaming cas dia mahal, baik beli simcard kat sini je..)


Naaim sampai, kitaorg tunggu geng2 yg cari simcard ni pulak..


Bila semua dah cukup, kitaorng dibawa menuju ke bas.. Sebelum sampai di bas, kami disambut oleh gadis2 Bali dengan kalungan bunga.. Diaorg saukkan bunga di leher kita.. Wah bangga giler masa ni.. Waktu ni barula aku rasa aku benar2 dah sampai ke BaliWelcome to Bali utk aku.. Haha.. Lepas bunga dikalungkan aku sempat jugak bergambar dgn gadis2 tu.. Wawawah..


2000 : 271008 : Dinner


Jam 8.00pm kami sampai di restoran melayu muslim.. Makan. Kat restoran tu, cantik gak suasana dia.. Memang konsep Bali.. Dah namanya di Bali, memang la konsep Bali..


Aku duduk semeja dengan Nordin, anak dia & anak2 Khatib. Kitaorng pun makan.. Tp, makanan dia x sedap mana berbanding M'sia.. Aku tebeng je perabih hr tu, lapor..


Kat situ, sekali tu waitress panggil aku "permisi ya pak" .. Aku bilang semula kat dia " Saya masih belum jd bapak buk.."


Sudah makan kitaorng terus dibawa ke Hotel Puri Ayu. Sampai sana, angkat beg, kami terus diberi kunci bilik.. Mata pun dah ngantuk semua ni.. Aku sebilik dengan Alias Ismail. Org Salman dari Kluang..


Mlm tu ingt nak keluar, tp ngantuk sgt la.. Jam 10lbh aku dah tidor dah..


2nd day


0700 : 281008 : Breakfast


Selamat pagi Bali..


Hehe pagi ni betul2 aku rasa berada di Bali.. Nyaman giler suasana dia.. Jam 6.30 dah bangun utk menikmati kepagian di Bali. Tu pun nasib baik Lias kejutkan aku.. TQ bro


So jam 7 aku & lias terus ke Café Hotel..Aku ingt kami antara yg terawal sampai utk sarap pagi tu.. Sampai2 je aku tgk menu dia dulu.. Menu biasa2 je.. Nasi goreng (yg x berapa rasa), Pastu ade keropok Bali pastu roti bakar.. Xpela nak buat mcm mana makan la jugak aku ni.. J


Sudah makan aku kembali ke bilik 102 sementara menunggu bas jam 9 pg. Masa2 free camni la aku sempat tulis diary aku ni..

Dalam jam 8.30am sumer dah berkumpul kat Lobi.. Masing2 x sabar nak memulakan xtxt melawat Pulau Bali ini.. Dgn air muka yg mempunyai cerita masing2 disebaliknya.. Kalu ikut time, jam 9 kitaorg akan dibawa melawat ke Kintamani.. Guane balas x tau tempat ni.. :)

Semua org dah naik bas, kira2 jumlah org x cukup lagi 2 org.. masing pk sape ek yg xde lg dalam bas ni... OOO rupanya2 si usop & wife (anak BOS) xde lg.. La adeke dia yg paling lambat.. Sepatutnya dia 2 org la yg paling awal. eskot geng2 ni.. hampeh la..

Jd bagi nak cepatkan masa, aku pun naik hotel balik pergi kat reception kol bilik dia.. Dlm 5 minit tu baru la dia turun... huhu


Kintamani Tour..

Ok, hr ni kitaorg akan di bawa ke Kintamani.. Naik bas je, kami semua bercakap spelet indon.. Haha konon2 duduk kat indon la katakan.. Aku pulak jd indoganu.. Aisheh xleh tinggal keterengganuan ku ini.. hehe..

Kami di'briefing' oleh Pak Nasir tentang agenda sepanjang kami di sana.. Waduh2, bahasanya sudah di indonkan.. Dinyatakan Kintamani adlah sebuah kawasan peranginan yg nyaman.. Di sekelilingnya terdapat sebuah gunung berapi yg masih aktif iaitu Gunung Batur, dan di kaki gunung itu terdapat sebuah tasik yg cukup luas.. Errr...(nanti aku citer lg bab kintamani i.. :))

OTW ke Kintamani, kami di bawa shopping di butik batik bali.. Butik ni lebih kurang mcm Noor Arfa Batik la kalu kt trg ni... Tempat batik & barang2 kraf dihasilkan.. Aku pun masuk sambil menikmati segenap ruang di dalam butik tu.. Dari depan sampai blkg aku x miss walau satu sudut pun.. Masing2 aku tengok diaorg ni, belek2 harga lepastu mata tgk ke atas sambil mengira utk convert Rupiah ke RM. Pening2... Tapi terus terang la aku kata. Barang2 dia murah beb.. Rugi aku x bawak duit banyak.. (mcm la byk sgt duit aku.. hehe)

Kat situ sempat la aku beli 2 helai baju santai ala2 Bali gtu.. Satu utk aku, satu lg aku beli utk Mentor aku.. Hehe. Aku ingt harga dia dlm Rp 110,000 kot.. (Up sket Mentor aku ni... kut2 blh blanje pizza ke nanti..). Lain2 brg yg aku beli, beg utk adik kesayanganku yg 2 org itu.. si ina & si ila, beg galas gtu... adik2 ku yg lain aku cadang nk beli brg berbentuk lain.. Tp serius la aku cakap, pening la nak kira2 duit nak convert ni... abis masa gitu je..

45 minit kat sini, kami disuruh naik bas utk ke tempat seterusnya.. Masa nak naik bas tu, aku tgk pintu dpn bas x dibuka, buka pintu blkg je.. Rupanya2 kt depan tu ade geng2 salesmen freestyle Bali menjual barang2 kraf... Jual ikut tingkap je.. 50ribu, 100ribu, 200ribu.. kaya2 la dgr ke angka dia.. hehe

Then kami dibawa utk melihat pertunjukan Tarian tradisional Bali (tp aku rasa tarian Hindu).. Tarian Barong & Keris Dance.. So kitaorg pun masuk la ke pentasnya itu... Mak ai.. yg tengok semuanya Mat & Mek saleh... Mek jepun ade gok.. Show ni lbh kurang mcm nak menceritakan kekuatan masyarakat diaorg la kot.. Konsep ala2 Alam Dewa gtu.. seram jugak aku dibuatnya.. Ade singa, monyet, dewa, setan, hantu, puteri, org kg.. macam2 la.. Last skali keluarla sekumpulan lelaki tanpa baju (seluar pakai ye..).. Diaorg keluar sambil mencucuk keris di dada masing2 sambil berteriak... hhhiiiaaaaaaaa.. Tu aku kata macam pemujaan hindu... Tp aku rasa memang tgh memuja punn (ini hanya pandangan peribadi, harap maklum)

Lepas show, kami pun adekan sesi bergambar kt atas pentas tu.. Habis sesi tu, masa nak turun ade sorang akak tu (dr geng kitaorg gak, nama dia Kak Hasnah dr Penang) tergelincir masa nak turun tangga.. Mcm ade something je mengganggu emosi & spirit dia :) ... Tp xluka pun, sikit je..


Kemudian kami meneruskan perjalanan menuju ke Kintamani. OTW tu sekali lg kami dibawa singgah ke tpt membeli belah sbb nak mnunggu ke t.hari.. Nak uting makan nasi di atas gunung berapi.. so kene timing tepat2..baru x boring.. Sekali lg bershopping sakan la kitaorg.. Kat situ aku belikan beg tangan utk ma, kakjah & imah.. Harap2 suka la dgn pilihan aku.. Yela org bujang beli beg pompuan.. guane sangat.. Pastu aku beli souvenir utk rakan2 lain.. Selipar ade, tshirt ade... Aku habis 300 ribu lebih beli kat situ.. Lepas byr aku mikir byk nye duit aku habis.. :)

Juara membeli kat 2 tempat aku rasa Samad la.. Hehe

Penat dh taip.. X sampai Kintamani lg ke.. :)

To be Continue..


Video : Coming soon…

Sunday, October 19, 2008

Preparation ke Bali..


Aku konfem ke Bali next week. 27 oktober ni. Jadual perjalanan diaorg dah bagi siap. Ni pun aku inform kalu ade sape2 nak order barang utk aku belikan kat sana. Tapi agak-agak la, jgn byk sgt bro..

Meeting Performance Balok

Ni jam 3am. Aku baru balik dari meeting performance Balok.. Jumpa sama Rosland & Rosid. Kiranya tadi kitaorg buat analisis job2 sebelum ni..

And result yg kitaorg dapat, byk bende kene adjust. So, aku setup satu target baru utk balok. Sales RM 50k sebulan dalam tempoh 6 bulan ni..

Td dah siap rangka schedule & time frame..

Then kitaorng diskas nak capai target utk ke UMRAH start dec 2008 - apr 2009.. Semua Rosland & Rosid nak pegi belaka tu..

Ni aku dah xleh tdo.. Byk bende nak pikir.. Semuanya best2 dan mencabar belak pulak tu.. huhu..
Goodluck utk aku.. :)

Saturday, October 18, 2008

Life H2O Road Show : Kemaman



Semalam satu lagi program yang aku commit berjaya diadakan dengan lancarnya.. Ye lah, walaupun ada beberapa perkara yg perlu dibaiki, aku syukur semuanya dah lepas semalam. Yang datang speech semalam Dr Hjh Noral Akmal dari KL bg info details pasal LIfe H2O.


Program bermula jam 3pm lebih. Dihadiri seramai 45 orang. yang datang tu ade ua, md2 dan prospek baru. Audein start mari jam 2.30pm. So diaorang daftar kat pendaftaran yg dijaga oleh Kak Siti & Cik Ayu. Semua yg daftar dapat DOOR GIFT istimewa dari Maxcare. Lepas tu semua masuk dewan. Sementara menunggu majlis bermula kitaorg mainkan video2 testimonial immunocal dan beberapa video lain utk menghiburkan audien.

Jam 3.30 majlis bermula. Aku sebagai MC memulakan majlis. So, aku preview sket apa tujuan majlis ni. Kemudian lepas preview aku tunjuk video tentang Lif H2O. ramai yang teruja & terlopong tengok video tu.. Kalu korang nak tgk blh bgtau aku skali..

Then, majlis diserahakan kepada penceramah utama, Dr Hjh Noral Akmal. Beliau mengupas dengan lebih lanjut berkenaan Life H2O ini.. Walaupun beliau berucap agak lama, namun info & maklumat yang diberi cukup bermanfaat bagi yg memerlukan. Yang x memerlukan memang rase hampeh je la..

Dalam jam 5pm selesai program. Lepas tu ade buat makan2 sket kat luar tu.. pastu semua org balik..

Babai..

Komen aku..

1. TQ & tahniah kepada mereka yang menjayakan program ini. Kak Siti & Ayu, UA2 lain yang terlibat secara lansung dan x lansung ; Alias, Othman, Rosland, Zul dll.. Tq juga kpd caterer petang tu Kak Dah yg secara xlansung menjadi UA aktif selepas itu.. dan semua tetamu yg hadir. Tq.. Well Done !!

2. Overall aku puas hati. Tapi masih byk bende yg perlu ditingkatkan utk memantapkan lagi program2 seumpama ini. Anyway aku rasa objektif tercapai. Kehadiran 45 dah cukup baik untuk program kali ini walaupun jangkaan kehadiran mencecah 100 orang.

3. Yang aku puas hati lagi:

i. Beberapa org dari audien yang hadir ada diantara mereka cukup berpotensi. So aku rasa setakat ni ade 3-4 org yang aku perlukan jumpa dan jelaskan about the biz. Sorang under Ayu, 2 org under Alias dan sorang under Othman.

ii. Sekurang2nya 20-50% info yg disampaikan melekat kat audien. So diaorg blh bawa balik info2 baru dan canggih ini sebagai bekalan.. Untuk sharing bersama kawan2 dan keluarga

iii. Secara x langsung, bonding antara kami UA2 ni semakin kuat dan kitaorg semakin kreatif utk mengadakan lagi program2 sebagai retentation kepada md2 & UA. So, hopefully we can co-operate much better after this.

iv. Aku suka tengok geng2 UA ni dapat sembang secara rapat & leisure bersama Presiden & Vice-Presiden Maxcare. Sikap friendly yg ditunjukan oleh haji & hajah amat aku hargai. TQ Haji & Hajah.

4. Aku dapat offer utk round m'sia bersama Dr Hajah. Present pasal Life H2O. Kate dia dia perlukan aku utk kemaslahatan semua. Sekali dengar macam menarik, tapi aku rasa aku x ambik job ni sebab aku sayang nak tinggal UA2 yang ade, yang masih memerlukan belaian & kasih sayang aku.. Wawawah.. Walaupun aku dibayar, tapi aku rasa aku perlu lebih fokus pada UA2 ni.. Ayu, Othman, Rosland, Alias, Ct dll. Aku rasa aku x happy kalu aku sorang je yang untung tapi diaorng masih dalam keperitan. So aku ambik keputusan aku x ambik job ni dan aku nak fokus pada diaorng ni semua.. Sorry pada Dr Hajah sebab aku x dapat bantu dia..


So, ape2 pun aku puas hati. Skrg ni aku nak fokus pada bisnes aku pulak..

OK. bye

Monday, September 22, 2008

NEW PRODUCT.. New Technology for New Solution..


Let me introduce NEW PRODUCT from our company.. Bukan je jual minyak je tau.. Tapi untuk kesihatan tubuh pun ade jugak..

Produk ni berasaskan air.. Nama di Life H2o. Baru launching 30/8/2008 baru ni..

Aku sendiri minum memang ade rase kesan dia.. Dalam 2,3 botol pun dah dapat rase..


Kisah dia macam ni..

Setiap hari tubuh kita dimasuki minuman dan makanan yang mengandungi asid berlebihan.. ini menyebabkan tubuh kita dalam keadaan asidic..

Makanan seperti junk food, air berkarbonat, air paip yg kita minum, segala jenis daging dll mengandungi kandungan asid yg tinggi..




Bila tubuh kita dlm keadaan asidic, kualiti kesihatan kita semakin terancam setiap saat dengan gejala penyakit serius..


Ini juga menyebabkan kita cepat stress, letih, sakit sendi, sakit kepala, obesiti dll..


So, pengambilan air Life H20 ni mampu meneutralkan acid yg berlebihan dalam tubuh kita.. sebab Life H2o mengandungi alkali yang mampu menyahkan asid dalam tubuh..



lihat video ni... percaya x?
beginilah keadaan kolon kita yang mengandungi acid yg berlebihan..

video


Try la minum..

Harga pun sangat ekonomik.. RM 3.20 sahaj untuk sebotol


Kalu sekotak (6 botol) cuma RM 19.20 sahaja..





Enjoy it..

Nak order call HOTLINE :013-9212030

Senarai Pendaftaran Kad Diskaun Semenjak Jun 08

Ni aku attach senarai Pemegang Kad Diskaun Seumur Hidup yang daftar sejak Jun 2008..
Ni mostly yang base kat Kemaman & Kuantan..

Kepada yg xde Kad Diskaun lagi tu cepat2 la apply..

Bagi info (nama, alamat, no ic, no tel) kat aku biar aku tolong setelkan..

BIL NAMA NO ID DAERAH TARIKH DAFTAR
1 MOHD OTHMAN BIN NIK 009234 M DUNGUN Jun-08
2 MOHD NAZARUDDIN BIN ABDULLAH 014209 M KEMAMAN Jun-08
3 MOHD HANAFI FAIZ BIN HASHIM 013179 M MUAR Jun-08
4 MOHD SAFARI BIN KHALID 013180 M KEMAMAN Jun-08
5 SUHAIMI BIN HARUN 013137 M KEMAMAN Jun-08
6 ZAKARIA BIN ABDULLAH 013154 M KEMAMAN Jun-08
7 MOHD SA'AD BIN MAMAT 013155 M KEMAMAN Jun-08
8 SYED IKRAMLAZIM SOLEHUDDIN 013156 M KEMAMAN Jun-08
9 RAMLEE BIN ABDULLAH 013157 M KEMAMAN Jun-08
10 MOHD HAIKAL BIN MOHD NASIR 013158 M KEMAMAN Jun-08
11 MOHD MUSLIM BIN MOHD NOR 013159 M KEMAMAN Jun-08
12 NORAZILA BINTI RAHIM 013160 M KUANTAN Jun-08
13 OTHMAN BIN ALI 013161 M KEMAMAN Jun-08
14 NOR HUSNY BIN HASSAN 013162 M KEMAMAN Jun-08
15 ARZIWAMI BIN SALLEH 013163 M KEMAMAN Jun-08
16 HAMEDI ZAIDI BIN MAMAT@SIDEK 013164 M DUNGUN Jun-08
17 SAIFUL BIN AB GHALIB@NGAH 013165 M KEMAMAN Jun-08
18 AHMAD MOHAMAD SHAHRIN BIN RAZALI 013166 M KEMAMAN Jun-08
19 MOHD RUSLI IBRAHIM 013167 M KEMAMAN Jun-08
20 MOHD SAFRUL AZMAN BIN MOHAMAD ZAKI 013168 M KEMAMAN Jun-08
21 ABDUL WAHAB BIN MAMAT 013170 M KEMAMAN Jun-08
22 ABDULLAH ALI 009236 M KUANTAN Jun-08
23 MUHAMAD BIN MAT NOR 009257 M BESUT Jun-08
24 MOHAMAD NADZIM BIN MOHAMAD KIFLI 092500 M KEMAMAN Jun-08
25 CHE KU ZUL IZZI BIN CHE KU ARIS 009259 M KUALA TERENGGANU Jun-08
26 WAN AHMAD FAIZAL NAZLI BIN WAN RUSLI 009260 M KUALA TERENGGANU Jun-08
27 ABDULLAH FAUZI BIN MUDA 014220 M KEMAMAN Jun-08
28 MOHD JAZLAN BIN MAMAT 013171 M KEMAMAN Jun-08
29 ABU HURAIRAH BIN RAZIMI 013173 M KEMAMAN Jun-08
30 MUHAMAD NASYAFIQ ABD MANAN 328248 A KEMAMAN Jun-08
31 KAMARUDDIN BIN RAZALI 003767 M KEMAMAN Jun-08
32 MOHD NABIL BIN NASRI 013169 M KEMAMAN Jun-08
33 ADIBAH BINTI MUSTAFA 014211 M
Jun-08
34 HAIRULAZAM BIN HARON 014218 M KUANTAN Jun-08
35 ANUDDIN BIN WAN RAMLI 013136 M KEMAMAN Jun-08
36 ZULKAFLI BIN ISMAIL 013138 M KEMAMAN Jun-08
37 NAWI BIN SAID 013139 M KEMAMAN Jun-08
38 MOHAMAD SAHARUDIN BIN YUSOF 013140 M KEMAMAN Jun-08
39 NASLA BIN BAHAR 013141 M KEMAMAN Jun-08
40 MUHAMMAD AL MUGHIS KASHFULLAH ALTAF 013142 M TANAH MERAH Jun-08
41 LIZAH BINTI MAHMOOD 013143 M KEMAMAN Jun-08
42 KHAIRUL ANWAR BIN MOHAMAD NORRAWI 013144 M KEMAMAN Jun-08
43 MOHD HISYAMUDDIN BIN JAHAYA@YAHYA 013145 M KEMAMAN Jun-08
44 MOHAMAD BIN ISMAIL 013146 M KEMAMAN Jun-08
45 FADZIL BIN PAWAN CHIK 013147 M KEMAMAN Jun-08
46 FIRDAUS BIN ABD RASHID 013148 M KEMAMAN Jun-08
47 NIK KAMZENAH BINTI HAMZAH 013149 M KEMAMAN Jun-08
48 SITI JUMAINAH BINTI HASHIM 013150 M KEMAMAN Jun-08
49 ZALEHA BINTI MOHAMMAD 013151 M KEMAMAN Jun-08
50 ABD PATAH BIN MOHAMAD 013152 M KEMAMAN Jun-08
51 ABDUL MALEK BIN UZIR 013153 M KEMAMAN Jun-08
52 JASNI BINTI SULAIMAN 013174 M KEMAMAN Jun-08
53 SAADIAH BINTI SAID 013175 M KEMAMAN Jun-08
54 TAJUL ABIDIN BIN ABDULLAH 014201 M KEMAMAN Jun-08
55 NASIR BIN HUSSAIN 014202 M KEMAMAN Jun-08
56 SITI ASIAH BINTI NGARIMAN 014203 M KEMAMAN Jun-08
57 MUSTAFA KAMAL BIN SUHAIMI 014204 M KUALA LUMPUR Jun-08
58 FARIDAH BINTI ABU 014205 M KEMAMAN Jun-08
59 SHARUMNIZAM BIN MUSTAFA 014206 M KUANTAN Jun-08
60 LOKMAN @ROSDI BIN HUSSIN 014207 M KUANTAN Jun-08
61 AHMAD ZULHISHAM BIN MOHAMED 009263 M KEMAMAN Jun-08
62 RANNOH ANAK META 009264 M KEMAMAN Jun-08
63 AZMAN BIN ALI 009266 M KEMAMAN Jun-08
64 ZAMRI BIN ZAINUDDIN 009288 M KEMAMAN Jun-08
65 ISMADI BIN ISA 339196 A KEMAMAN Jun-08
66 CHE GHANI BIN JUSOH 009267 M KUALA TERENGGANU Jun-08
67 MOHD PAKHRI BIN ABDULLAH 009268 M KEMAMAN Jun-08
68 ABDUL WAHAB BIN SALLEH 014262 M KEMAMAN Jun-08
69 SHUHAIMI BIN ZAKARIA 014264 M KEMAMAN Jun-08
70 HASSAN BIN AWANG 014265 M KEMAMAN Jun-08
71 ROSLAN BIN IBRAHIM 014269 M KEMAMAN Jun-08
72 NORLI AZLINA BINTI ADNAN 014270 M KEMAMAN Jun-08
73 MASITAH BINTI MOHD NOR 014276 M KEMAMAN Jun-08
74 ASHBA BINTI JAMALUDDIN 016085 M KEMAMAN Jun-08
75 MOHD FAIZUL BIN YAACOB 016087 M KEMAMAN Jun-08
76 MOHAMAD SULAINI BIN JUSOH 016150 M KEMAMAN Jun-08
77 TON ZAINAL ABIDIN BIN TON ISMAIL 016158 M KUALA BERANG Jun-08
78 RAZMI BIN MUHAMAD 009275 M
Jun-08
79 YAZID BIN AKSAH 009276 M KEMAMAN Jun-08
80 NAZRI KHAIRULNIZAM BIN AFZAINIZAM 009277 M KEMAMAN Jun-08
81 MAZIDAH BT CHE EMBONG 014252 M KEMAMAN Jun-08
82 SHAMSUDIN BIN SEMAN 014253 M KEMAMAN Jun-08
83 ZULKIPLI BIN A GHANI 014254 M KEMAMAN Jun-08
84 NOR HASLIZA BT MOHD NOR 014255 M KEMAMAN Jun-08
85 ZAKARIA BIN ABDULLAH 014256 M KEMAMAN Jun-08
86 NOR AIDI AZUHA BIN MOHAMAD NORDIN 014257 M KEMAMAN Jun-08
87 MOHD ZAWAWI BIN YUSOFF 014266 M MARANG Jun-08
88 WEE TECK JIEM 014266 M KEMAMAN Jun-08
89 MOHAMAD NAPIS BIN ALI 014267 M KEMAMAN Jun-08
90 ZAKARIA BIN HUSIN 014271 M KEMAMAN Jun-08
91 SHAMSUDIN BIN ALI 014272 M KEMAMAN Jun-08
92 MOHD NAJMUDDIN BIN MOHD NASIR 014273 M KEMAMAN Jun-08
93 MOHD ZUNAIDI BIN OTHMAN 014274 M KEMAMAN Jun-08
94 NORLAILA BINTI SULAIMAN 014278 M KEMAMAN Jun-08
95 NAZIMAH BINTI YUSOF 016067 M KEMAMAN Jun-08
96 KAMARIAH BIN JASMAN 016071 M KEMAMAN Jun-08
97 ABDUL MUIN BIN ISMAIL 016073 M KEMAMAN Jun-08
98 SHAMSUL BAHRIN BIN MOHAMED 016075 M KEMAMAN Jun-08
99 NURUL FADHILAH BT OMAR 016076 M KEMAMAN Jun-08
100 MOHD YUSOF BIN ABD GHANI 016112 M KEMAMAN Jun-08
101 KASMI BIN ARIFIN 016114 M KEMAMAN Jun-08
102 ROSHIDAH BINTI CHE ISA 016120 M KEMAMAN Jun-08
103 AHMED IKHWAN SAFA BIN ABDUL GHANI 016129 M KEMAMAN Jun-08
104 ABDULLAH BIN ARIF 016153M KEMAMAN Jun-08
105 MD JUHARI BIN SHAFIE 016154M KEMAMAN Jun-08
106 MUHAMMAD ALIF QUYYUM BIN LAIDIN 234405 A KEMAMAN Jun-08
107 MOHD MAIDIN BIN A.RAHMAN 330875 A KEMAMAN Jun-08
108 NOOR HAYATI BINTI ABDULLAH 009278 M KEMAMAN Jun-08
109 KAMARUL ARIFFIN BIN NGAH 016090 M KEMAMAN Jun-08
110 YUSOFF BIN ARIFFIN 016152 M KEMAMAN Jun-08
111 ZAINUDDIN BIN HAMZAH 016157 M KEMAMAN Jun-08
112 RADHI BIN MOHD KAMAR 014227 M KEMAMAN Jun-08
113 WAN MANSOR BIN WAN SALLEH 016162 M DUNGUN Jun-08
114 MOHD FERIS HELMY BIN ZAKARIA 016163 M DUNGUN Jun-08
115 MAT RASHID BIN OMAR 009252 M KUANTAN Jun-08
116 MOHD KHAIRUNNIZAM BIN ABDUL GHAPAR 009253 M KUANTAN Jun-08
117 MOHD ROSLAN BIN ABDULLAH 014241 M KUANTAN Jun-08
118 AHMAD AZLI BIN SULAIMAN 014242 M KEMAMAN Jun-08
119 SHAHRUL MIZAN BIN ZAINUDDIN 014243 M KUANTAN Jun-08
120 MUHAMMAD YUSSUFF BIN MOHD 014244 M KUANTAN Jun-08
121 CHE RAPEAH BINTI CHE SOH 014247 M KEMAMAN Jun-08
122 SITI MAIZATUL AKMA BINTI MOHD LOKMAN 014248 M KEMAMAN Jun-08
123 ZALEHA BINTI MUDA 014249 M KEMAMAN Jun-08
124 MOHD FIKRI BIN HADI 014250 M KEMAMAN Jun-08
125 JAMALIAH BT JUNID 014251 M KEMAMAN Jun-08
126 RAJA NORIAH BINTI MOHAMED SAID 014286 M KEMAMAN Jun-08
127 MOHAMED HAFFIEZ BIN MANSOR 014287 M KEMAMAN Jun-08
128 AB AZIZ BIN YUSOFF 016036 M KEMAMAN Jun-08
129 SAMSUDIN BIN SALLEH 016037 M BENTONG Jun-08
130 WAN ZAMILAN B WAN HASAN 016045 M KUANTAN Jun-08
131 NIK HASSAN BIN MOHAMAD RAZALI 016046 M KUANTAN Jun-08
132 MOHD SABRI BIN MOHD FADZIL 016047 M KUANTAN Jun-08
133 AMIZI BIN ABD MAJID 016048 M KUANTAN Jun-08
134 RAMLAN BIN ABDULLAH 016049 M KUANTAN Jun-08
135 MAHADI BIN ABU BAKAR 016050 M KEMAMAN Jun-08
136 ZURAIDAH BINTI CHIK 016131 M KUANTAN Jun-08
137 WAN KHAIRUL AMALIAH BT WAN MOHD NOOR 016134M KUANTAN Jun-08
138 ZAINAL ABIDIN BIN YUSOF 016135M KUANTAN Jun-08
139 ENDERA @ SYLENDERA BIN SAMSUDIN 338905 A KUANTAN Jun-08
140 RAZID BIN YUNUS 016051 M KUANTAN Jun-08
141 NOR ALIAH BINTI TAIB 016052 M KUANTAN Jun-08
142 SULONG BIN ANUAR 016145 M PASIR PUTEH Jun-08
143 MUHAMAD AMILYN BIN ZAMANI 016146 M KUANTAN Jun-08
144 HARIS BIN YUSOH 014228 M KEMAMAN Jun-08
145 OSMAN HO BIN ABDULLAH 014230 M KEMAMAN Jun-08
146 MOHD AZLAN BIN ALI 003763 M KUANTAN Jun-08
147 MOHD NORDIN BIN MOHD ARSAT 009239 M KUANTAN Jun-08
148 KHAIRUL AIZAM BIN AWANG RAPAR 009269 M PEKAN Jun-08
149 MOHD SYARIMI BIN MAT SARIF 009270 M PEKAN Jun-08
150 MOHD FIRDAUS BIN SALLEH 009271 M PEKAN Jun-08
151 MOHD KHALID BIN ZAKARIA 009241 M KUANTAN Jun-08
152 WAN NASIR BIN WAN KADIR 009272 M KUANTAN Jun-08
153 ABDULLAH BIN HAMAT 009274 M KUANTAN Jun-08
154 AZIZI BIN DOLLAH 014219 M KUANTAN Jun-08
155 RADHUAN BINYUSOFF 003781 M KUANTAN Jun-08
156 AHMAD SHUKOR BIN MOHAMAD SHARIFF 009242 M MASAI Jun-08
157 KHAIRAN SHAH BIN AHMAD 009243 M KUANTAN Jun-08
158 FAKUR NAHAR BIN BADARUDIN 016021 M MENTAKAB Jun-08
159 NORAMIN BIN MOHAMED NASIR 016022 M KUANTAN Jun-08
160 RAMAWAN BIN ABD RAHMAN 009262 M SHAH ALAM Jun-08
161 ROZLAN BIN CHE ABDUL RAHMAN 330863 A KEMAMAN Jun-08
162 MOHAMED BIN SALLEH 009290 M KEMAMAN Jun-08
163 ZURAIYATI @ NUR NADIAH ZULKAFLI 014222 M KEMAMAN Jun-08
164 FAIZAL AMIRU RASHID CHIK 014224 M KEMAMAN Jun-08
165 MOHD AZIZUL BIN A MANAN 016155M KEMAMAN Jun-08
166 ROMEE BIN KHAMIS 016156M KEMAMAN Jun-08
167 CHE MALIAS HARUN 016161 M KEMAMAN Jun-08
168 JASDI BIN JAAFAR 016160 M KEMAMAN Jun-08
169 SAID MOHD FAISAL BIN SAID SATAPA 330877 A KEMAMAN Jun-08
170 MUHAMMAD IZZAT AMEER BIN IDRIS 003795 M KEMAMAN Jun-08
171 NORIATI BINTI TAIB 016038 M KEMAMAN Jun-08
172 MOHD NOOR AFFIK BIN HAIDI 016043 M KEMAMAN Jun-08
173 NIK MOHD FAIZAL BIN NIK HARON 016044 M KUALA KRAI Jun-08
174 ZOLINA BT TALIB 016115 M KEMAMAN Jun-08
175 NIK LLEH BIN SAAT 330876 A KUANTAN Jun-08
176 ZUKARNAIN BIN ZAKARIA 337179 A KUALA BERANG Jun-08
177 MAT BIN TIMOI 016055 M PEKAN Jun-08
178 MUHAMMAD SHAHRUL MIZAN BIN YAHYA 003764 M KUANTAN Jun-08
179 ROSLAN BIN CHE MAY 013137M SG. PETANI Jun-08
180 BAHARUDIN BIN OMAR 014212 M KUANTAN Jun-08
181 FAIZAL BIN ABD MUTALIB 014213 M KUANTAN Jun-08
182 SHARUL NIZAM BIN MOHAMAD 014214 M KUALA TERENGGANU Jun-08
183 HAIZAD BIN MOHAMED 014215 M KUANTAN Jun-08
184 MOHD RAZALIE BIN JAFAR 014216 M JENGKA Jun-08
185 AHMAD HASNOL KAMALUDDIN 014217 M KUANTAN Jun-08
186 SOBRI BIN MURAD 014289 M SUNGAI PETANI Jun-08
187 NOOR AZIZUL BIN NGAH 016132 M KUANTAN Jun-08
188 MOHD ZARIZI BIN MANSOR 016133M KUANTAN Jun-08
189 MOHAMAD RIDZUAN BIN YAACOB 016138 M KEMAMAN Jun-08
190 AZMAN BIN JAAFAR 016092 M KEMAMAN Jun-08
191 CHE WAN ABD AZIZ BIN CHE WAN MANSOR 016093 M KEMAMAN Jun-08
192 KHOLID BIN ISMAIL 016701 M KEMAMAN Jun-08
193 AHMAD FAZRUL BIN MOHAMMED 016702 M KEMAMAN Jun-08
194 YAHYA BIN ISMAIL 014246 M KUALA KRAI Jun-08
195 ZAINUL ADYAR BIN ABDUL LATIF 009244 M MARAN Jun-08
196 MOHD FADZILI BIN BAHARIN 009245 M GEMENCHEH Jun-08
197 NUHAIRI BIN HUTAMIN 009289 M SERI KEMBANGAN Jun-08
198 ANUAR BIN MD SHARIF 013136M KLUANG Jun-08
199 ABDUL RAHMAN BIN TALIB@WAHAB 014234 M KEMAMAN Jun-08
200 MOHD FIRDAUS AZAM BIN SHAHARUDIN 014263 M KUANTAN Jun-08
201 ZAWAVI BIN MAHMOOD 014275 M KEMAMAN Jun-08
202 ROSNIZA AZURA BT CHE YUSOFF 014277 M KEMAMAN Jun-08
203 WAN MOHD BIN WAN NIK 014284 M KEMAMAN Jun-08
204 ZAKARIYA BIN HARON 014288 M SUNGAI PETANI Jun-08
205 AB HALIM BIN HAMZAH 016086 M KEMAMAN Jun-08
206 ZAINI BIN HJ SIRAT 016089 M SERI MANJUNG Jun-08
207 KASMANI BIN MD SHARIF 016126 M KEMAMAN Jun-08
208 ZAMRI BIN ZAINUDIN 016128 M KEMAMAN Jun-08
209 MAHADI BIN MOHD 016151M KEMAMAN Jun-08
210 MOHD SUFIAN BIN JAAFAR 016091 M KEMAMAN Jun-08
211 AHMAD IRWAN MD RANI 016054 M KEMAMAN Jun-08
212 ZULKIFLI BIN IBRAHIM 016144 M KEMAMAN Jun-08
213 HALIJAH BINTI OTHMAN 016147 M KUALA LUMPUR Jun-08
214 YUSRI BIN MAT JUSOH 016148 M KEMAMAN Jun-08
215 ISMAIL BIN ABDULLAH 016149 M KEMAMAN Jun-08
216 WAN ROSLAN BIN WAN ABDUL RASHID 016159 M KUANTAN Jun-08
217 MOHAMED ZAMBRI BIN MUSTAFA 014258 M KEMAMAN Jun-08
218 MOHD SAIPUDDIN BIN NORDIN 014259 M AJIL Jun-08
219 MOHD ROSZI BIN JUSOF @ YUSOF 014260 M MARANG Jun-08
220 MOHD SYAIFUL NIZAM BIN ABD WAHAB 014261 M KEMAMAN Jun-08
221 BAKAR BIN SULAIMAN 016039 M KEMAMAN Jun-08
222 BADRUL HISHAM BIN ENGAH 016130 M KEMAMAN Jun-08
223 MAIDI BIN ABAS 016139 M KEMAMAN Jun-08
224 MOHD SUHAIMI BIN DAHALAN 016140 M KEMAMAN Jun-08
225 MOHD FAUZI BIN SANI 016141 M KEMAMAN Jun-08
226 AYOB BIN WOOK 016142 M KEMAMAN Jun-08
227 TENGKU AZMI BIN TENGKU EMBONG 016143 M KEMAMAN Jun-08
228 WAN AHMAD NIZAM B WAN FUAD HAKIM 009247 M KEMAMAN Jun-08
229 MOHD FAISAL

Jun-08
230 TENGKU AMIRUL FAUZI BIN TENGKU DIN 330899 A
Jun-08
231 AHMAD FADHLIE BIN ABDULLAH 016095 M KUANTAN Jul-08
232 MOHD FARID BIN ABDUL AZIZ 016725 M KEMAMAN Jul-08
233 MOHD ZAIN BIN BAKAR 016726 M KUANTAN Jul-08
234 SABRI BIN ROZALI 016741 M KEMAMAN Jul-08
235 MOHD FAISAL BIN MAMAT @ NGAH 016742 M KUALA TERENGGANU Jul-08
236 ISA BIN ABDULLAH 015330M
Jul-08
237 W MAT AZAHARI B W MUHAMAD 016727 M MARANG Jul-08
238 LOKMAN BIN OMAR 016732 M KEMAMAN Jul-08
239 ISMADI BIN SELAMAT 016733 M KEMAMAN Jul-08
240 MOHD KHAIRUL AZMA MOHD NOR 016734 M KEMAMAN Jul-08
241 MOHAMAD BIN SHAMSUDDIN 016738 M KEMAMAN Jul-08
242 AZIZ BIN ABDULLAH 016739 M DUNGUN Jul-08
243 YUSERI BIN YONG 016740 M KEMAMAN Jul-08
244 HASRI BIN ABDUL HAMID 016094 M KUANTAN Jul-08
245 MOHD HAFIZUL RIDZUAN BIN ABDUL 016743 M KEMAMAN Jul-08
246 MOHD AZLI BIN OTHMAN 016744 M KUANTAN Jul-08
247 MOHAMAD JOHARI BIN SAAD 016053 M KUANTAN Jul-08
248 NOR HAIMESA BINTI MANSOR 016101 M KUANTAN Jul-08
249 NORIAZUANA BINTI MANSOR 016102 M KUANTAN Jul-08
250 NORLAILIHASMA BINTI MANSOR 016103 M RAWANG Jul-08
251 ROZAIDI BIN MOHD RAHIM 016104 M KUANTAN Jul-08
252 ABD HADI BIN ISMAIL 016105 M KUANTAN Jul-08
253 MOHAMED ZAHRI BIN MOHAMAD NOR 016106 M KUANTAN Jul-08
254 NORRAIHIZULKFLI BIN ABRAHIM 015701 M MELAKA Jul-08
255 MOHD NAZRI BIN MUSTAFFA 015709 M KEMAMAN Jul-08
256 JUZAIRY BIN ABD JALIL 009238M KUANTAN Jul-08
257 AHMAD NUR SHAHMEE BIN ABU HASSAN 009240M PEKAN Jul-08
258 GHAIMAH BINTI AWANG MOHAMAD 016006M CHINI Jul-08
259 WAN PUZIAH BT WAN IDRIS 015329M KEMAMAN Jul-08
260 ABDUL MUBIN BIN MOHAMAD 016023M KUANTAN Jul-08
261 MOHD BADILAH BIN MUDA 016024M KUANTAN Jul-08
262 SAHROM BIN MAHAT 016026 M KUANTAN Jul-08
263 AMINORDIN BIN MOHAMAD 016027 M KUANTAN Jul-08
264 ABD JALIL BIN SIDEK 016028 M KUANTAN Jul-08
265 MOHD HAFIZ BIN ZAHARI 009292M KEMAMAN Jul-08
266 SHAHRUL FIRDAUS BIN FAROK 015702 M MUAR Jul-08
267 SAIDI BIN SALIM 015708 M KEMAMAN Jul-08
268 AWANG YAHYA BIN ZAKARIA 015710 M KEMAMAN Jul-08
269 ABDUL AZIZ HJ MOKHTAR 015711 M BATU CAVES Jul-08
270 JEFREE BIN SALEH 016016M KUANTAN Jul-08
271 MOHD KHAIDZIR BIN MAT NOR 016017M KUANTAN Jul-08
272 MOHD HATA BIN ARIFIN 016020M KUANTAN Jul-08
273 MOHAMAD BIN IBRAHIM 016168 M KEMAMAN Jul-08
274 MOHD RAMLI BIN ABDULLAH 016170 M KEMAMAN Jul-08
275 ZURIANI BINTI DZUKIPELI 016171 M KEMAMAN Jul-08
276 CHE AZMI BIN CHE MUD @ MAHMUD 016172 M KUANTAN Jul-08
277 SULAIMAN BIN SALLEH 016173 M KEMAMAN Jul-08
278 CHE MOHD AZZANUDDIN BIN CHE ISMAIL 016174 M KEMAMAN Jul-08
279 CHE WAN ZAKARIA BIN CHE WAN SULAIMAN 016176 M KEMAMAN Jul-08
280 MUDA BIN MUHAMMED 016177 M KEMAMAN Jul-08
281 MOHAMAD YUSOF BIN ABDULLAH 016721 M AJIL Jul-08
282 RAJA ZAINAL BIN RAJA KADIR 016722 M KEMAMAN Jul-08
283 WAN AHMAD SYAH BIN WAN MOHAMED 016735 M KEMAMAN Jul-08
284 ZUBADRI BIN DAHARI 016736 M KEMAMAN Jul-08
285 AMZAH BIN MOHAMAD 016737 M KEMAMAN Jul-08
286 HERMAN BIN HALIL 328244 A KEMAMAN Jul-08
287 YUSMADI BIN YUSOF@OTHMAN 016164 M KEMAMAN Jul-08
288 MOHAMAD EFDZAL BIN ABDUL MALAID 016165 M KEMAMAN Jul-08
289 MOHD ARIS BIN SALLEH 016166 M KEMAMAN Jul-08
290 AHMAD @ AHMAD SALEHUDDIN BIN OTHMAN 016169 M KEMAMAN Jul-08
291 MAZMIN BIN JUSOH 016176 M KEMAMAN Jul-08
292 MOHD AZWI BIN IDRIS 016759 M DUNGUN Jul-08
293 DIN BIN DERAMAN 017282 M DUNGUN Jul-08
294 MOHD NAWI BIN CHIK 015703 M DUNGUN Jul-08
295 MOHD MUSLI HAFIZ BIN RAZALI 015704 M DUNGUN Jul-08
296 ZULKAFLI BIN DERAMAN 015705 M DUNGUN Jul-08
297 MUSLI FAZAL BIN ISMAIL 015706 M DUNGUN Jul-08
298 RUZIMI BIN MUSTAFFA 015707 M KUANTAN Jul-08
299 AHMAD SYUKRI BIN ABDULLAH 013137 M KEMAMAN Jul-08
300 MUHAMMAD BIN HASSAN 016096 M HULU TERENGGANU Jul-08
301 AHMAD BIN ABD MANAN 016723 M KEMAMAN Jul-08
302 TON MOHD IZUDDIN BIN TON ABD AZIZ 016724 M KUALA TERENGGANU Jul-08
303 AHMAD KHAIRILAZWAN BIN RAMLI 016745 M KEMAMAN Jul-08
304 MOHD AZRI BIN ZAKIR 016746 M KUALA TERENGGANU Jul-08
305 MUHAMAD SAKRI BIN ABDUL HAMID 016107 M KUANTAN 11-Jul
306 ROHAYA BINTI ABDUL RAHMAN 016100 M KUANTAN 12-Jul
307 MUSFARIZAL BIN MUSTAFFA BAKRI 330891 A KUANTAN 12-Jul
308 MOHD ZAMRI BIN AB WAHAB 015741 M DUNGUN 12-Jul
309 MOHD NASAHHA GHAZALI 015740 M KEMAMAN 12-Jul
310 AHMAD BIN ALI 338753 A KUANTAN 12-Jul
311 CHANDRAN PRAGASA SAO 009248 M KUANTAN 13-Jul
312 MOHD FIZAL BIN ABDUL KHALIM 009249 M KEMAMAN 13-Jul
313 TUAN ADMAN BIN TUAN MOHAMED 013181 M KEMAMAN 14-Jul
314 MOHD SIDKI BIN ISMAIL 013196 M KEMAMAN 14-Jul
315 ABDUL HALIM BIN RANI 013182 M KEMAMAN 15-Jul
316 KHATIJAH BINTI OMAR 013183 M KEMAMAN 15-Jul
317 ZAKARIA BIN HJ DOLLAH 016747 M HULU TERENGGANU 15-Jul
318 ZULKEFLI B ABU BAKAR 016748 M DUNGUN 15-Jul
319 MUKHATAR BIN A RAHMAN 016110 M KEMAMAN 16-Jul
320 ISMAIL BIN AWANG ZAKARIA 016109 M KUANTAN 16-Jul
321 OSMAN BIN MAT SALLEH 016108 M KUANTAN 16-Jul
322 MOHD YUSRI BIN SAARI 013195 M KUANTAN 16-Jul
323 MAT ZAID BIN ABDUL RAHMAN 013194 M KEMAMAN 16-Jul
324 MOHD HISHAMUDIN HASAN 013193 M KEMAMAN 16-Jul
325 MOHD RIZALLUDIN BIN TOHARUDIN 013192 M DUNGUN 16-Jul
326 MOHD ZAKI BIN ISMAIL 013191 M KEMAMAN 16-Jul
327 SHARULLNIZAM BIN JAAFAR 013190 M KUANTAN 16-Jul
328 WAN MOHD NOR BIN WAN OTHMAN 013189 M KUANTAN 16-Jul
329 SYED ASRUL PAHIMI BIN SYED ALLI 015726 M KEMAMAN 16-Jul
330 HELMIHALIM BIN HAMZAH 013200 M KEMAMAN 16-Jul
331 AZAM BIN DRAMAN 013199 M KEMAMAN 16-Jul
332 FAISAL BIN MOHD ARFAN 015733 M KEMAMAN 17-Jul
333 MOHD SUHAIZAD BIN JUSOH@YUSOF 015732 M KUANTAN 17-Jul
334 MOHD NORHISHAM BIN JUSOH 015731 M BESUT 17-Jul
335 HASHIM BIN AWANG 015730 M KUALA TERENGGANU 17-Jul
336 OMAR BIN JUSOH 015729 M KUALA TERENGGANU 17-Jul
337 FAKARUDIN BIN HAZIZI 015728 M KEMAMAN 17-Jul
338 MOHD NAZRI BIN MOHD YUSOF 015727 M KEMAMAN 17-Jul
339 MOHD NAJIB BIN MUSTAFA 015736 M KEMAMAN 17-Jul
340 ROZUMAN BIN ABDUL HAMID 015737 M KEMAMAN 17-Jul
341 MOHAMAD MAKRI BIN ISMAIL 015735 M KEMAMAN 17-Jul
342 ABDUL MUBIN BIN SEMAN 015734 M KEMAMAN 17-Jul
343 RAZALI BIN MAMAT 013198 M KEMAMAN 17-Jul
344 ENGKU MUHAMMAD AMIR HILMI BIN ENGKU ZAINUDIN 013197 M KEMAMAN 17-Jul
345 ABDAH BIN AYOB 015739 M KEMAMAN 17-Jul
346 RODHIAH BINTI ABD AZIZ 015738 M KEMAMAN 17-Jul
347 MOHD AZUROL BIN MOHAMED 016767 M DUNGUN 18-Jul
348 ZAINAL BIN MOHD ZIN 016766 M KEMAMAN 18-Jul
349 ABD HADI BIN MOHAMAD 016765 M KEMAMAN 18-Jul
350 WAN HARON BIN DAUD 016764 M KEMAMAN 18-Jul
351 CHE ENGKU AHMAD AL'AMIN 016763 M KEMAMAN 18-Jul
352 MAT RANI BIN MAMAT 016762 M KEMAMAN 18-Jul
353 ZAINUDDIN BIN HASIM 016761 M KEMAMAN 18-Jul
354 HASHIM BIN YA 016769 M KEMAMAN 18-Jul
355 MOHD ZAIDI BIN MAT SAAT 013184 M
18-Jul
356 SUHAIMI BIN ISMAIL 015742 M KUANTAN 19-Jul
357 ROSMAWATI BINTI ABDUL RAHMAN 015743 M KUANTAN 19-Jul
358 SHAMSUL KAMAL BIN MOHD YUSOF 015744 M KUANTAN 19-Jul
359 ZAFIDAH BINTI ISMAIL 015745 M KUANTAN 19-Jul
360 AHMAD BIN MUSTAPHA 015746 M KUANTAN 19-Jul
361 SALBANI BIN ISMAIL 015747 M KEMAMAN 19-Jul
362 MOHD FAIRUL IZLAN BIN IDRIS 015748 M KUANTAN 19-Jul
363 ZUHAIRI BIN ABDULLAH 015749 M DUNGUN 19-Jul
364 MAHADI BIN JAMALUDDIN 015750 M KUANTAN 19-Jul
365 MOHD SHAHDAN BIN MOKHTAR 015751 M KUANTAN 19-Jul
366 NAZRI BIN HARUN 015752 M KEMAMAN 19-Jul
367 C.W.ASMADI BIN C.W. IBRAHIM 015753 M KEMAMAN 19-Jul
368 BADRUL HISHAM BIN GHALAM 015754 M KEMAMAN 19-Jul
369 MOHD SUFFIAN BIN ABD RAHIM 015755 M KUALA TERENGGANU 19-Jul
370 AHMAD @ ABDUL HAMID BIN DA 015756 M KUANTAN 19-Jul
371 OTHMAN BIN ISMAIL 015757 M KEMAMAN 19-Jul
372 MOHD RAMZAN BIN MAT YUNAN 015758 M KUANTAN 19-Jul
373 ZAMRI BIN EMBONG 015759 M KUANTAN 19-Jul
374 AHMAD AZMI BIN DOLLAH 015760 M KUANTAN 19-Jul
375 MOHD NASIR BIN ABDULLAH 015761 M KUANTAN 19-Jul
376 MOHD AKMARI @ SABRI BIN ABD KARIM 015762 M KUANTAN 19-Jul
377 MUHAMAD BIN JAAFAR 015763 M KEMAMAN 20-Jul
378 MOHD HASWADI BIN AHMAD 016769 M KEMAMAN 20-Jul
379 MOHD NIJAM BIN MAT 016768 M JITRA 20-Jul
380 MOHD AZMI BIN ABD RAHMAN 016753 M KUANTAN 21-Jul
381 NUR MOHD NIZAM BIN ROSALI 015764 M KEMAMAN 21-Jul
382 FAIZAL BIN AHMAD 015766 M KEMAMAN 22-Jul
383 NORIZAN @ AZIZAN BIN JUHARI 016111 M KUANTAN 22-Jul
384 RIZALMAN BIN MAMAT 016775 M KEMAMAN 22-Jul
385 MAZLAN AWANG 016773 M SETIU 22-Jul
386 AWANG BIN MAMAT 016772 M SETIU 22-Jul
387 GHAZALI BIN AB RAHMAN 016771 M KUANTAN 22-Jul
388 A ROMZI BIN AWANG 016770 M SETIU 22-Jul
389 MD AZAM BIN NAWI 015765 M KUANTAN 22-Jul
390 FAUZIAH BINTI ABDUL GHAFAR 016774 M KUANTAN 22-Jul
391 WAN OTHMAN BIN WAN MUSA 016776 M KUANTAN 22-Jul
392 MOHAMAD IZWAND BIN JUSOH 016796 M KEMAMAN 22-Jul
393 ARZAMI BIN ABD GHANI 330897 A KEMAMAN 22-Jul
394 FAZRUL HISHAM B MD SALLEH 016800 M KEMAMAN 23-Jul
395 ABDUL RAZAK B ABD AZIZ 016799 M KEMAMAN 23-Jul
396 MUHAMAD RASSIDI BIN AZIZ 016781 M KEMAMAN 23-Jul
397 KHAIRUL SAHARUDDIN BIN ZAKARIA 016780 M KEMAMAN 23-Jul
398 HASMANI BINTI YUSOF 016779 M KUANTAN 23-Jul
399 MOHD NAPI BIN MOHD 016782 M KEMAMAN 23-Jul
400 AZMI BIN AHMAD 016783 M KUALA LIPIS 23-Jul
401 MUHAMMAD FAISAL BIN RIPIN 016778 M KEMAMAN 23-Jul
402 TENGKU AZIZ BIN TENGKU HUSAIN 016777 M KUANTAN 23-Jul
403 ADENAN BIN ISMAIL 016785 M KUANTAN 23-Jul
404 TUAN MOHD SHUKRY TUAN SULONG 016784 M KEMAMAN 23-Jul
405 MOHD SHAHRIL BIN ISMAIL 016797 M BUKIT MERTAJAM 24-Jul
406 ASMAWI BIN ISMAIL 016794 M DUNGUN 24-Jul
407 NORAZLEEZA BINTI NOOR MOHAMAD 016793 M KEMAMAN 24-Jul
408 MOHD FAUZI BIN ZAKARIA 016795 M DUNGUN 24-Jul
409 TUAN RUBIAH BTE SYED HAMID 330890 A KEMAMAN 24-Jul
410 FAUZI BIN TALIB 016798 M KEMAMAN 25-Jul
411 RUBIAH BINTI HUSSIEN 016786 M KUANTAN 26-Jul
412 KORI BIN ABDUL MUTTALIB 016789 M KUANTAN 26-Jul
413 MOHD AZAHAR BIN ABIDIN 016790 M PEKAN 26-Jul
414 ZAKARIA BIN AHMAD 016711 M KUANTAN 26-Jul
415 MOHD KHAIRUL BIN MANSOR 016062 M KUANTAN 26-Jul
416 WAN HASSAN BIN WAN ISMAIL 016060 M KUANTAN 26-Jul
417 RUZAILAN BIN ZAKARIA 016061 M KUANTAN 26-Jul
418 MAT HALIM BIN ABDUL WAHAP 016063 M GAMBANG 26-Jul
419 MOHD ZAIDI BIN SA'AIBON 016064 M KUANTAN 26-Jul
420 ABDULLAH BIN MUSTAFA 016066 M KUANTAN 26-Jul
421 NGATIMAT BIN RECHOH 016056 M KUANTAN 26-Jul
422 MOHD ZULFADHLI BIN ZULKIFLEE 016065 M KUANTAN 26-Jul
423 HAZLIZAM BIN ZAINOL 330895 A PUTRAJAYA 27-Jul
424 AHMAD MUSTAZAR BIN MUDA 330893 A KUANTAN 27-Jul
425 OTHMAN BIN ISMAIL 330892 A KUANTAN 27-Jul
426 JAMRI BIN MUSTAFA 016730 M DUNGUN 27-Jul
427 MOHD RASHIDI BIN SHAFI'I 015842 M KEMAMAN 27-Jul
428 MARZUKI BIN ZAKARIA 015767 M KEMAMAN 27-Jul
429 GHAZALI BIN YAHYA 015803 M KUANTAN 27-Jul
430 HAYATI BINTI MUSTAFFA BAKRI 015802 M KUANTAN 27-Jul
431 HASNIAH BINTI NASIR 015801 M KUANTAN 27-Jul
432 CHE ZAILAN BIN MOHD SALLEH 015821 M KEMAMAN 27-Jul
433 NORZIAH BINTI KADIR 016787 M KUANTAN 27-Jul
434 ZAKIAH BINTI MAMAT 016788 M KEMAMAN 27-Jul
435 PATIMAH BINTI JUSOH 015841 M KEMAMAN 27-Jul
436 MOHD NAPI BIN SALLEH 015712 M MARANG 27-Jul
437 HAIRULIZAL BIN IBRAHIM 016025 M KUANTAN 27-Jul
438 KAMARUDIN BIN MAMAT 015804 M KUANTAN 27-Jul
439 ARIFFIN BIN MAT ISA 015805 M KUANTAN 27-Jul
440 SABARUDIN BIN MAHMUD 015806 M KUANTAN 27-Jul
441 HASAN BIN ALI 015808 M KUANTAN 27-Jul
442 MAHZAN BIN OTHMAN 338569 A KEMAMAN 28-Jul
443 ZALIZA MAT RASHID 015826 M KUANTAN 28-Jul
444 ZAINUDDIN BIN HUSSIN 015785 M KEMAMAN 28-Jul
445 NURDIN BIN ABDULLAH 015784 M KEMAMAN 28-Jul
446 MOHD RUSDI BIN JAAFAR 015783 M KEMAMAN 28-Jul
447 SYED ABDUL HALIM BIN SYED AIWEE SYED AHMAD 015782 M KEMAMAN 28-Jul
448 WAN HAFIZA BIN WAN MOHAMAD 015781 M KEMAMAN 28-Jul
449 ABDULLAH BIN MAT JUSOH 015780 M KEMAMAN 28-Jul
450 MOHD HEIRIL AZMANNY B MAT LAZIM 015768 M KUANTAN 28-Jul
451 ROSLAN BIN HALIL 277600 A MELAKA 29-Jul
452 ROZAIMAN BIN HALIL 338858 A AYER MOLEK 29-Jul
453 M ABDILLAH B AB MANAN 015825 M KUANTAN 29-Jul
454 ZUHAIDI BIN MAT RANI 015830 M KUANTAN 29-Jul
455 MOHAMAD ZULKHAIDI B SALIM 015824 M KUANTAN 29-Jul
456 ZUKERI BIN RIPIN 015779 M KUANTAN 29-Jul
457 MASROL AFIZ BIN MANSOR 015847 M KUANTAN 29-Jul
458 AB HAMID BIN BOTOK 015848 M KEMAMAN 29-Jul
459 JUHARI BIN MAT AMIN 015849 M KEMAMAN 29-Jul
460 HASBULLAH BIN DERAMAN 015850 M KEMAMAN 29-Jul
461 MOHD NAZRI BIN WAHAB 015786 M KEMAMAN 29-Jul
462 MOHD FAWZY BIN NOORDIN 015846 M MELAKA 29-Jul
463 MOHD HAZWAN BIN MOHD BORHAN 015843 M MELAKA 29-Jul
464 ROSLI BIN TAIB 015844 M MELAKA 29-Jul
465 SAZMAN BIN MOHAMED ZAIM 015845 M MELAKA 29-Jul
466 ABDULLAH ZAWAWI BIN MUHAMAD 330884 A KUANTAN 30-Jul
467 OMAR SUKRI BIN DAHAN 015809 M KUANTAN 30-Jul
468 KHAIRUNNISA BINTI MOHAMED AZMALI 015810 M KUANTAN 30-Jul
469 AZMI BIN ALIAS 015811 M KUANTAN 30-Jul
470 NARZIAH BINTI ABD WAHAB 015812 M KUANTAN 30-Jul
471 JOHAN BAKRI BIN HJ HUSSAIN 015813 M KUANTAN 30-Jul
472 MOHD ZAINON BIN ALI 015814 M KUANTAN 30-Jul
473 MAHANOON BIN OTHMAN 015815 M KUANTAN 30-Jul
474 RAMELI BIN MOHAMAD 015816 M KUANTAN 30-Jul
475 KAMARADZAMAN BIN HUSSAIN 015817 M KUANTAN 30-Jul
476 MOHD YUSOF BIN MD SAAD 015818 M KUANTAN 30-Jul
477 ZAKARIA BIN AWANG 015851 M KUANTAN 30-Jul
478 HISHAMUDDIN BIN ABDULLAH 015852 M KUANTAN 30-Jul
479 MOHMED AFANDI BIN YUNUS 015713 M KUANTAN 31-Jul
480 ABDULLAH BIN DAUD 015714 M KUANTAN 31-Jul
481 AHMAD SUHAILI BIN HASSAN 015853 M KEMAMAN 31-Jul
482 RAMLAH BT MOHD 015854 M KEMAMAN 31-Jul
483 AHMAD RIDHWAN BIN MD NORDIN 015855 M TANAH MERAH 31-Jul
484 MD RIDUAN ZAMERRY BIN MOHAMAD 015777 M KEMAMAN 31-Jul
485 ZULKIFLI BIN YAACOB 328243 A PEKAN 1-Aug
486 MD ROSDI BIN SALLEH 330886 A KUANTAN 1-Aug
487 ABDUL AZIZ BIN ABDUL RAHMAN 015856 M KUANTAN 1-Aug
488 CHE NORA BINTI ABDUL RAHMAN @ ALIAS 015859 M KUANTAN 1-Aug
489 SOFIAN BIN ABU BAKAR 015858 M KUANTAN 1-Aug
490 AHMAD NASIR BIN ABDUL MANAN 015857 M KUANTAN 1-Aug
491 FADZILAH BIN MUSTAFFA 015827 M KUANTAN 1-Aug
492 ZULKEFLI BIN MAT AIL 015829 M KUANTAN 1-Aug
493 ROSLI BIN HUSIN 015823 M KUANTAN 1-Aug
494 MAJID BIN MUDA 330896 A KUALA TERENGGANU 2-Aug
495 MOHD YUSOFF BIN SAID 015870 M KUALA TERENGGANU 2-Aug
496 KHAIROL BIN MAMAT 016127 M BESUT 2-Aug
497 AHMAD JAMIL BIN ISMAIL 015888 M KEMAMAN 2-Aug
498 BASRI BIN BASIR 015882 M KEMAMAN 2-Aug
499 ARAZAMI BIN NIK 015891 M KEMAMAN 2-Aug
500 CHE NAZIR BIN ADAM 015880 M KEMAMAN 2-Aug
501 A HAMID BIN A RAHMAN 015871 M KEMAMAN 2-Aug
502 MOHD ALUAI @ MOHD ALUWI BIN DAUD 015872 M KEMAMAN 2-Aug
503 ZALEHA BINTI OTHMAN 015873 M KEMAMAN 2-Aug
504 MOHAMAD AZMAN BIN ISMAIL 015874 M KEMAMAN 2-Aug
505 FAKHRI SAFNAN BIN HARIS 015875 M KEMAMAN 2-Aug
506 MD NOR BIN HJ ISA 015876 M IPOH 2-Aug
507 RADEN IZHAM BIN CHE ISHAK 015877 M KEMAMAN 2-Aug
508 MOHAMAD YASIN BIN ISMAIL 015878 M KEMAMAN 2-Aug
509 WAHAB BIN AWANG 015879 M KEMAMAN 2-Aug
510 MAMAT BIN NGAH 015881 M KEMAMAN 2-Aug
511 ZIMIN BIN DAUD 015883 M KEMAMAN 2-Aug
512 HARLINA BT MOHAMAD 015884 M KEMAMAN 2-Aug
513 ZULFAKHAR BIN MOHAMMAD 015885 M KEMAMAN 2-Aug
514 MUHAMMAD HAFIZAN BIN ZAKI 015886 M KEMAMAN 2-Aug
515 JUHARI BIN MUHAMAD 015887 M KEMAMAN 2-Aug
516 JO ISHAMKAMAL BIN MOKHTAR 015889 M ROMPIN 2-Aug
517 ZAINAL ABIDIN BIN BABA 015890 M KEMAMAN 2-Aug
518 WAN BAHARIN BIN WAN IBRAHIM 015892 M KEMAMAN 2-Aug
519 ALI BIN MUDA 015893 M KEMAMAN 2-Aug
520 MOHAMAD SYAFARI BIN SAAD 015894 M KEMAMAN 2-Aug
521 ALIMI BIN ISMAIL 015895 M KEMAMAN 2-Aug
522 MOHD FAZLEE BIN ISMAIL 015896 M KEMAMAN 2-Aug
523 ZUBIR @ KHAIRUL NIZAM BIN ABD GHANI 015897 M KEMAMAN 2-Aug
524 YUSOP BIN NGAH 015898 M KEMAMAN 2-Aug
525 MOHD SHUKRI BIN AHMAD 015899 M KEMAMAN 2-Aug
526 MOHAMAD BIN JUSOH 015900 M KEMAMAN 2-Aug
527 ZAMRI BIN ABD GHANI 015715 M KEMAMAN 3-Aug
528 IBRAHIM BIN OMAR 015822 M KEMAMAN 3-Aug
529 MOHD YASIN BIN MUSAHARI 015828 M KUANTAN 3-Aug
530 BAHRIN BIN IDRIS 015716 M KEMAMAN 3-Aug
531 MOHD SUKRI BIN YUSOFF 015717 M KEMAMAN 3-Aug
532 HALIAH BINTI SAID 009295 M KUANTAN 3-Aug
533 NOOR MALIA BINTI AND RAHMAN 024021 M MARANG 4-Aug
534 MOHD ARIF BIN MAHAMUD 024020 M KEMAMAN 4-Aug
535 MOHD ZIAT BIN YUSOF 024019 M KEMAMAN 4-Aug
536 MOHD HAFIAN BIN MUDA 024013 M KEMAMAN 4-Aug
537 MOHAMAD SHUKRI BIN OTHMAN 024012 M KEMAMAN 4-Aug
538 MOHD KHAIRUDIN BIN AHMAD 024011 M KEMAMAN 4-Aug
539 CHE WAN IBRAHIM BIN CHE WAN MANSOR 024010 M KEMAMAN 4-Aug
540 ASMAWI BIN AB GHANI 024044 M AYER LANAS 4-Aug
541 LIN KIA KOOK 024042 M KEMAMAN 4-Aug
542 JAMALUDIN BIN AHMAD 024043 M KEMAMAN 4-Aug
543 SYAMSULAKMA BIN MAMAT 338212 A KEMAMAN 4-Aug
544 RAKI BIN SABUDIN 337144 A KUANTAN 4-Aug
545 KAMARUL ARIFFIN BIN BAHALLUDIN 016019 M KUALA TERENGGANU 4-Aug
546 MOHD HASLAN BIN ABU BAKAR 024017 M KEMAMAN 5-Aug
547 KAMAL BIN MUHAMAD 014016 M KEMAMAN 5-Aug
548 MOHMAD NAWAWI BIN RAMLI 024015 M KUANTAN 5-Aug
549 ZUHASBULLAH BIN MUKHTAR 024014 M KEMAMAN 5-Aug
550 MOHD RIDZUAN BIN ZAKARIA 024001 M KEMAMAN 5-Aug
551 MOHD RIDZUAN BIN MOHD NOOR 024002 M KEMAMAN 5-Aug
552 MOHD HAZBULLAH BIN HAMZAH 024003 M KEMAMAN 5-Aug
553 AHMAD ZURIDI BIN MOHD REMALI 338201 A KUANTAN 5-Aug
554 SHAHRULL IRWANN BIN ALI 024004 M KUANTAN 5-Aug
555 MOHD HALIM BIN MOHD NOR 024005 M KUANTAN 5-Aug
556 NORASIDDIN BIN SUNAIF @ SUNAIP 024006 M SEGAMAT 5-Aug
557 MOHD HAMDAN BIN ABDUL RAHMAN 024007 M KEMAMAN 5-Aug
558 AZHAR BIN OTHMAN 024045 M KEMAMAN 6-Aug
559 GHAZALI BIN MAHAMOOD 024046 M KUANTAN 6-Aug
560 ZURIAH BINTI SALIM 024047 M KUANTAN 6-Aug
561 ROSENIYATI BINTI IBRAHIM 024048 M KUALA TERENGGANU 6-Aug
562 RAMLI BIN AKIL 024009 M KUANTAN 6-Aug
563 NORMILA BINTI JAAFAR @ HARUN 024008 M KUANTAN 6-Aug
564 ABDUL AZIZ BIN AHMAD 024018 M KEMAMAN 6-Aug
565 WANG TOOI PENG 027801 M KEMAMAN 6-Aug
566 MOHD FAHMI HASSAN 277597 A KUANTAN 7-Aug
567 ZULKANI BIN ISMAIL 277598 A KUANTAN 7-Aug
568 ABDULLAH BIN JUSOH 024053 M KEMAMAN 7-Aug
569 AZAM BIN ALI 024052 M KEMAMAN 7-Aug
570 ABDUL AZIZ BIN MOHAMED 024051 M PEKAN 7-Aug
571 MAD YING BIN ABDULLAH 024049 M KEMAMAN 7-Aug
572 MERA ANAK KERIA 024054 M KUANTAN 7-Aug
573 ANWAR BIN ISMAIL 338213 A KUANTAN 7-Aug
574 NORHISHAM BIN JUSOH 027810 M KUANTAN 7-Aug
575 MOHAMMAD NADZIRI BIN SULAIMAN 027811 M KUANTAN 7-Aug
576 RAHMAT AWI BIN EMBONG 027806 M KUANTAN 7-Aug
577 IBRAHIM BIN AB RAFAR 027804 M KUANTAN 7-Aug
578 BADLISHAH BIN ISMAIL 027805 M KEMAMAN 7-Aug
579 MOHD ZAFRI BIN JAAFAR 027807 M KUANTAN 7-Aug
580 WAN SHAMSUDIN BIN WAN MUSA 027808 M KUANTAN 7-Aug
581 MOHD HANAFIAH BIN OMAR 027809 M KUANTAN 7-Aug
582 HASNAWI BIN ABU 016018 M TEMERLOH 7-Aug
583 YAHYA BIN MD YAHYA 027802 M KEMAMAN 7-Aug
584 NASMI BIN MUSTAFFA 027803 M KEMAMAN 7-Aug
585 ZAFRI BIN ABDUL JAMAL 015769 M KUANTAN 9-Aug
586 ZUL SHUKOR BIN AHMAD 024023 M KUANTAN 10-Aug
587 CHE HUSSIN BIN CHE LEH 027815 M KEMAMAN 10-Aug
588 MD DARUS BIN MD DAUD 027816 M KUANTAN 10-Aug
589 ANUAR BIN OTHMAN 027817 M KUANTAN 10-Aug
590 SAHAT BIN AWANG THE 027814 M KUANTAN 10-Aug
591 MUSTAFA BIN MUDA 027812 M KUANTAN 10-Aug
592 RATMAT BIN MUSA 027813 M KUANTAN 10-Aug
593 NAZMAN BIN DAIN 024022 M KUANTAN 10-Aug
594 MD SUALAY BIN JALIL 024024M KUANTAN 10-Aug
595 MOHD NAZRI BIN TAIB 024025 M KUANTAN 10-Aug
596 HARMAN BIN NORDIN 024026 M KUANTAN 10-Aug
597 MOHAMAD KHAIRI BIN MAHIDIN 027878 M KEMAMAN 10-Aug
598 AHMAD TERMIZI BIN MUSTAFA 027818 M KEMAMAN 10-Aug
599 WAN YUSMAWADI BIN WAN YUSOFF 015778 M PEKAN 10-Aug
600 SHAHBUDDIN BIN MD RASHID 015771 M KUANTAN 10-Aug
601 MAZLEE BIN GHANI 015770 M KUANTAN 10-Aug
602 KHAIRUL ANUAR BIN ARIS 015772 M KEMAMAN 10-Aug
603 RAZUAN EFENDI BIN MD SULJI 015773 M KUANTAN 10-Aug
604 SYED MOHAMAD HAFIZ BIN SYED JAFFAR 015774 M KUANTAN 10-Aug
605 MOHD ZAA'KIAN BIN WAHAB 027822 M KUANTAN 10-Aug
606 SAMI BIN AB WAHAB 027841 M KEMAMAN 11-Aug
607 EDWIN ANAK GARAK 027838 M KEMAMAN 11-Aug
608 RAZAUDDIN BIN ABDUL RAZAK 027823 M KUANTAN 11-Aug
609 ABDUL RASHID BIN AB RAHMAN 330882 A KUANTAN 11-Aug
610 MOHD KHAIRUL AMIN BIN KAMARUDIN 027840 M KEMAMAN 11-Aug
611 AZMI BIN HAMZAH 027844 M KEMAMAN 11-Aug
612 OMAR BIN MOHAMAD 027845 M KEMAMAN 11-Aug
613 ZAINAL BIN AWANG 015840 M KUANTAN 11-Aug
614 WAN MOHD NAPIS B WAN MAHMOOD 338224 A KUALA TERENGGANU 11-Aug
615 AZHA BIN MUHAMAD 027839 M KUANTAN 11-Aug
616 MOHD FADILI BIN MOHAMAD 016178 M KEMAMAN 11-Aug
617 MOHD AZLINOR BIN MAT YAHYA 016181 M KEMAMAN 11-Aug
618 ZAKARIA BIN MUDA 016180 M KEMAMAN 11-Aug
619 NORALIZA BIN ISMAIL 016179 M KEMAMAN 11-Aug
620 MOHD SUKRI BIN MOHAMED AMIN 027843 M KUANTAN 12-Aug
621 ROSLAN BIN ABDUL RAHMAN 024027 M KUANTAN 12-Aug
622 CHE AZEMI BIN ABDUL GHANI 027842 M KEMAMAN 12-Aug
623 MOHD RIZAL BIN AB RASHID 027824 M KEMAMAN 12-Aug
624 KELTHONG BINTI HAMAT 027833 M KEMAMAN 12-Aug
625 MOHD RIZAN BIN MOHAMED 027832 M KUANTAN 12-Aug
626 MOHD FAIZAL BIN MOHD NOR 027848 M KEMAMAN 13-Aug
627 NORDIN BIN ISMAIL 027825 M KEMAMAN 13-Aug
628 ROSILAWATI BT YUSOF 027826 M KUANTAN 13-Aug
629 MOHD SHAPIE BIN MUDA 015720 M MELAKA 13-Aug
630 MOHAMAD ADAM BIN ZAKARI 027846 M KEMAMAN 13-Aug
631 AHMAD BUKHARI BIN DAHAN 027852 M KUANTAN 13-Aug
632 RAZALI BIN AHMAD 027851 M KUANTAN 13-Aug
633 MUDA BIN BAKAR 027850 M KUANTAN 13-Aug
634 MOHD ZAMRI BIN ISMAIL 027849 M KUANTAN 13-Aug
635 MOHD NASIR BIN OMAR 027853 M KUANTAN 13-Aug
636 MOHD ZALANI BIN AWANG 027854 M KEMAMAN 14-Aug
637 ABDUL MUTALIB B MAT ARIFF 027858 M KEMAMAN 14-Aug
638 ZULKINAI BIN CHE AMAT 338219 A KUANTAN 14-Aug
639 ZAINUDDIN B ABDUL RAHMAN 338220 A KEMAMAN 14-Aug
640 LIM SENG AIK 027855 M KEMAMAN 14-Aug
641 MOHD ZULMAHRI BIN MUHAMAD 027859 M KEMAMAN 15-Aug
642 MOHD SABRI BIN SHIKH MIA 027865 M DUNGUN 15-Aug
643 ARIF IRWAN BIN HASHIM 016185 M DUNGUN 15-Aug
644 CHE MOHD FAIZUL BIN CHE HARUN 016184 M DUNGUN 15-Aug
645 AHMAD HAZIZI BIN IDRIS 024104 M KEMAMAN 16-Aug
646 KAMARUDZAMAN BIN MAT HUSIN 024108 M KEMAMAN 16-Aug
647 AHMAD NADAWI BIN NARODI 024109 M DUNGUN 16-Aug
648 MUSTAFFA BIN AHMAD 027866 M HULU TERENGGANU 16-Aug
649 MOHAMAD FADLEY BIN ABD AZIZ 027863 M KOTA TINGGI 16-Aug
650 ANUAR BIN MUDA 027864 M DUNGUN 16-Aug
651 NORIAH BINTI ISMAIL @ DAGANG 024106 M KEMAMAN 16-Aug
652 MOHD AMRAN BIN GHAZAK 024107 M KEMAMAN 16-Aug
653 ROMZI BIN BAHAROM 024101 M KEMAMAN 16-Aug
654 MAHADI BIN ISMAIL 024102 M KEMAMAN 16-Aug
655 NORIADI BIN YUSOF 024105 M KUALA TERENGGANU 16-Aug
656 MOHD HASROL HAFIZAN BIN ABDUL RASHID 024103 M KEMAMAN 16-Aug
657 ANAS FUAD BIN MOHAMAD 016183 M DUNGUN 16-Aug
658 SUHAIMI BIN ABD RAHMAN 016182 M DUNGUN 16-Aug
659 AHMAD BIN OSMAN 016186 M DUNGUN 16-Aug
660 SAIFUL BAHRI BIN AB GHANI 027860 M DUNGUN 17-Aug
661 SAIFULANUAR BIN IBRAHIM 027862 M KUANTAN 17-Aug
662 MOHD HAFIIDZ BIN ASHA'ARI 027861 M KUANTAN 17-Aug
663 ZOLKIPLI BIN ABDULLAH 024115 M KEMAMAN 17-Aug
664 HANIFF BIN OMAR ANUAR 338238 A KUANTAN 17-Aug
665 AB RAHIM BIN OTHMAN 024116 M KUANTAN 18-Aug
666 ZAKARIA BIN YUSOF 027821 M KEMAMAN 18-Aug
667 MOHD BADIUZAMAN BIN MD NOOR 024113 M TRIANG 18-Aug
668 KAMARUZAMAN BIN SALLEH 024111 M KUANTAN 18-Aug
669 MOHAMAD SYAHIR BIN MOHD ISHAK 024114 M KUANTAN 19-Aug
670 TUAN MALEK BIN TUAN ALI 024110 M KUANTAN 19-Aug
671 HELME BIN YAACOB 024117 M KUANTAN 19-Aug
672 MUHD HATTA BIN MUHD ALIF 024118 M KEMAMAN 19-Aug
673 MOHAMAD NOR BIN DERAMAN 024121 M KEMAMAN 20-Aug
674 KHOLID BIN OTHMAN 024120 M KEMAMAN 20-Aug
675 ABDUL HALIM BIN SHAHADAN 024119 M KUANTAN 20-Aug
676 MOHD NOOR BIN AHMAD @ ABD RAHMAH 024112 M KEMAMAN 20-Aug
677 MOHD NORAPIZAL BIN OMAR 016188 M KEMAMAN 20-Aug
678 UMRAH BIN HARUN 016187 M KUANTAN 20-Aug
679 NORLIDA BT RAMLI 016189 M DUNGUN 20-Aug
680 SHAMSUDIN BIN ABDULLAH 027820 M KEMAMAN 21-Aug
681 ROHANA BT IDRIS 024122 M KUALA TERENGGANU 23-Aug
682 SHAHRUL IRWAN BIN AZIZ@AZMI 024123 M KUALA TERENGGANU 23-Aug
683 ISMAIL ABD RAHMAN 024124 M KUANTAN 24-Aug
684 YUSMIZAN BIN YUSOF 027892 M KEMAMAN 24-Aug
685 MOHD AZMAN BIN AINAL 024125 M KUANTAN 24-Aug
686 MOHD AZRI BIN MOHD NASIR 024126 M KEMAMAN 24-Aug
687 MOHD BAHRIN BIN MUDA 024127 M KEMAMAN 24-Aug
688 MOHD BADELIN B AB BASIR 024128 M KUANTAN 24-Aug
689 AHMAD JAMEL BIN KAMSANI 024129 M KUANTAN 24-Aug
690 AHMAD ZAKI BIN SHAIKH NASIR 024130 M KUANTAN 24-Aug
691 DAHAMAN HURI BIN AZIDIN 024131 M KUANTAN 24-Aug
692 MOHD SHAIFUL BAHARI BIN ZAKARIA 024132 M KUANTAN 24-Aug
693 CIK NOR AZRIANA BT CHE ISMAIL 024133 M KEMAMAN 24-Aug
694 MOHAMAD BIN MUDA 024137 M DUNGUN 25-Aug
695 MOHD ROSLI BIN MAT SAAT 024134 M KEMAMAN 25-Aug
696 NAZAWANI BINTI ABDUL MALIK 024135 M KEMAMAN 25-Aug
697 MUHAMMAD ASNAWI BIN AZMI 024136 M DUNGUN 25-Aug
698 EDMUND CHANGNGI 024156 M MIRI 25-Aug
699 A.BAKRI BIN ABD AZIZ 024155 M KEMAMAN 25-Aug
700 ROSUHAIMI BIN ROSLI 024154 M KEMAMAN 25-Aug
701 MOHAMAD HATA BIN ABDULLAH 024153 M DUNGUN 25-Aug
702 ZULKEFLI BIN HARUN 024152 M MARANG 25-Aug
703 HAMZAH BIN SALLEH 024144 M KEMAMAN 25-Aug
704 MOHD FAIRUZ BIN AHMAD 024143 M KEMAMAN 25-Aug
705 MOHD YUSOF BIN FE'I @ GHAZALI 024151 M KEMAMAN 25-Aug
706 ASMADI BIN ABENI ISA 024150 M KEMAMAN 25-Aug
707 ZAKARIA BIN A RAHMAN 024149 M KEMAMAN 25-Aug
708 ROZMAMIZAN BIN YUSOF 024142 M MARANG 25-Aug
709 MOHD NOR ZAWAWI ENDOT 024141 M KEMAMAN 25-Aug
710 NAZRI BIN SAID 024148 M KEMAMAN 25-Aug
711 AL-FADHLI BIN IBRAHIM 024147 M KEMAMAN 25-Aug
712 BAHARIM BIN ISMAIL 024146 M KEMAMAN 25-Aug
713 ABDUL ATAN BIN YUSOF 024138 M KEMAMAN 25-Aug
714 SUHAZRY BIN SULONG 024139 M MARANG 25-Aug
715 SUFFIAN AZIZ 024140 M KEMAMAN 25-Aug
716 MOHD ZULFADLI BIN MOHD NASIR 016758 M KUALA TERENGGANU 25-Aug
717 MOHAMAD SHAHRIZAL BIN NORDZAHIR 027893 M KEMAMAN 25-Aug
718 ROSMADI BIN HASAN 027888 M KEMAMAN 26-Aug
719 MOHD FAUZI BIN MUDA 027889 M KEMAMAN 26-Aug
720 MOHD JOHARI BIN ISMAIL 027890 M KEMAMAN 26-Aug
721 ZAINAL BIN MOHD NOR @ AWANG 027891 M KEMAMAN 26-Aug
722 ABDUL RAZAK BIN ABDULLAH 027899 M KEMAMAN 26-Aug
723 CHE ABDULLAH BIN MOHAMAD 027898 M KEMAMAN 26-Aug
724 SHAHMAN BIN HUSSIN 027897 M KEMAMAN 26-Aug
725 ZUKFLI BIN ABD RAHMAN 027896 M KEMAMAN 26-Aug
726 AHMAD ASRAN BIN A BAKAR 027895 M KEMAMAN 26-Aug
727 ROMAIZI BIN OTHMAN 027894 M KEMAMAN 26-Aug
728 WAN MOHD HAFIZI BIN WAN KAMAL 027900 M KUALA TERENGGANU 27-Aug
729 LATIF BIN LOKMAN 024160 M DUNGUN 28-Aug
730 MOHAMAD BIN ISMAIL 027827 M KUANTAN 28-Aug
731 ROSLAN BIN MOHAMAD 024157 M KUANTAN 28-Aug
732 MUHAMMAD NA'AIM BIN A BAKAR 024159 M KEMAMAN 28-Aug
733 MOHD MARWAN B MAT ALI 024163 M KUALA TERENGGANU 28-Aug
734 MOHD ASRI BIN MOHD RANI 024161 M KUANTAN 28-Aug
735 TUAN MAZLAN BINTI TUAN ALI 024162 M KUANTAN 28-Aug
736 HASSAN BIN DAUD 024158 M KEMAMAN 28-Aug
737 AZRUL BIN ABDUL HALIM 016499 M KUANTAN 30-Aug
738 SAMIHA BINTI ALI 016497 M KEMAMAN 30-Aug
739 MOHD FASHA FAIZAN BIN NAZARUDDIN 016496 M KUANTAN 30-Aug
740 HAJI MOHD YUSOP BIN ABDULLAH 016495 M KEMAMAN 30-Aug
741 MOHD ZURAIMI BIN ZOLKAFLI 016494 M KUANTAN 30-Aug
742 ROSELI BIN ISMAIL 016493 M KUANTAN 30-Aug
743 AZLAN BIN MAHAMAD 027829 M KEMAMAN 30-Aug
744 MUHAMMAD ARIF BIN ISMAIL 027830 M KUANTAN 30-Aug
745 ROSHUHAIMY BIN ABDUL RAPAR 027831 M KUANTAN 30-Aug
746 MUSMAHADHIR BIN YUSOF 027828 M KUANTAN 30-Aug
747 WAN ISMAIL BIN WAN MAJID 338221 A KUANTAN 30-Aug
748 TAMIL SELVAM A/L PERIAYAH 016486 M KUANTAN 30-Aug
749 AB HALIM BIN ISMAIL 015725 M KUANTAN 30-Aug
750 ABDUL RAHMAN BIN HASIN 015724 M PEKAN 30-Aug
751 MOHD NASIR BIN MUSTAFFA 015723 M PEKAN 30-Aug
752 SALLEHUDDIN BIN MOHD DON 015722 M KOTA BHARU 30-Aug
753 LOKMANHAKIM BIN MOHD YUSUF 016487 M KUANTAN 30-Aug
754 ROSLAN BIN MOHAMED 016488 M KUANTAN 30-Aug
755 KHAIRUL FAIZAL SULONG 016489 M KUANTAN 30-Aug
756 SHAHRUL AZALI BIN ALIAS 016490 M KUANTAN 30-Aug
757 MOHD SHAFEE BIN RAMLI 016491 M KUANTAN 30-Aug
758 BADERUL HISAM BIN HASSAN 016492 M KUANTAN 30-Aug
759 MARINIRMA BT. MALIKI 016190 M KEMAMAN 30-Aug
760 ADAM BIN HASSAN 016191 M KEMAMAN 30-Aug
761 MOHD ROSDI BIN ISMAIL 027501 M GOMBAK 1-Sep
762 MOHD ZAKRI SHAFIE 027502 M KEMAMAN 1-Sep
763 MAHMOR BIN KHAMIS 027503 M KUANTAN 1-Sep
764 SALLEH BIN SAMAN 027504 M KUANTAN 1-Sep
765 MUHALIM HAMZAH BIN NOR 027505 M KUANTAN 1-Sep
766 NORHAYATI BIN ABD MALEK 024165 M KUANTAN 1-Sep
767 ANUWA BIN MUHAMMAD 024164 M KEMAMAN 1-Sep
768 MOHD ZAIDI MOHD AMIN 027506 M KEMAMAN 2-Sep
769 MOHD FAIZRUL BIN SULAIMAN 027507 M KEMAMAN 2-Sep
770 RAJA AZMI BIN RAJA MASNU 027508 M KEMAMAN 6-Sep
771 MOHD KHAIRUL ANUAR BIN BAHRIM 027512 M KEMAMAN 6-Sep
772 WAN ABDUL RAZAK BIN WAN AWANG 027516 M KEMAMAN 6-Sep
773 ALIMI BIN ALI 027514 M KEMAMAN 6-Sep
774 WAN SHARIFF BIN WAN YUSUF 024166 M KUANTAN 6-Sep
775 SHAHARUDIN BIN YUSOF 024167 M KUANTAN 6-Sep
776 KHAIRUL AZREEN BIN ZAINUN 024168 M KUANTAN 6-Sep
777 SYED HAMZAH BIN SYED AZIZ 024169 M KUANTAN 6-Sep
778 ROSSUL BIN MOHAMMAD 027551 M KUANTAN 6-Sep
779 YUSMAEDA WATI BT MOHAMED YUSOF 027554 M KEMAMAN 6-Sep
780 FAKHOROZI BIN OMAR 027553 M KEMAMAN 6-Sep
781 MOHD NAWAWI BIN AWANG 027552 M KUANTAN 6-Sep
782 WAN ADNAN BIN WAN SHAFIE 027528 M KEMAMAN 6-Sep
783 JAMAL SUKRI BIN RAZALI 027511 M DUNGUN 6-Sep
784 SYED AQIL AL-IDRUS BIN SYED AHMAD 027513 M KEMAMAN 6-Sep
785 FAIRUL HASMIZU BIN HASSAN 027510 M KEMAMAN 6-Sep
786 MOKHTAR BIN SIDEK 027509 M KEMAMAN 6-Sep
787 NAZIMAN BIN RAWI 027515 M KUANTAN 6-Sep
788 ZAINAB BINTI NGAH 027530 M KEMAMAN 6-Sep
789 SARBENE BIN HAJI MASNUN 027529 M KEMAMAN 6-Sep
790 MOHD ROSLAN BIN RAZALI 027517 M KUANTAN 7-Sep
791 MUHIZAM BIN WAHIB 027555 M KEMAMAN 7-Sep
792 BADARIAH BINTI MUSA 027531 M KEMAMAN 7-Sep
793 NOR SYAMSINA BINTI AHMAD 027533 M KEMAMAN 7-Sep
794 ROHAZLI BIN ABDUL RAZAK 027532 M KEMAMAN 7-Sep
795 ZURAIDIN SAMSURI 027834 M KUANTAN 8-Sep
796 MAT SAAD HARUN 027835 M KEMAMAN 8-Sep
797 SYED SHAMSUL BIN SYED HAMID 027836 M KUANTAN 8-Sep
798 FAUZIAH BINTI NAWI 016754 M KUANTAN 8-Sep
799 ALUVI BIN KHALID 027534 M KEMAMAN 9-Sep
800 ZULKEFLI BIN ZAINAL 016755 M KUANTAN 9-Sep
801 JAWARI BIN AMIN 024170 M KUANTAN 9-Sep
802 ABDULLAH BIN MUSA 016757 M KUANTAN 9-Sep
803 TUAN SARIF BIN TUAN DAGANG 016756 M KUANTAN 9-Sep
804 AZMI BIN GHAZALI 027535 M KEMAMAN 10-Sep
805 MOHD RIDHUWAN BIN EMBONG 027536 M KEMAMAN 10-Sep
806 HILAL BIN HASSAN 027537 M KEMAMAN 11-Sep
807 SAHARUN BIN ISMAIL 027538 M KEMAMAN 11-Sep
808 MOHD SHARIDIN BIN ABD AZIZ 027557 M KEMAMAN 12-Sep
809 ABI HURAIRAH BIN ARIFIN 027556 M KEMAMAN 12-Sep
810 MOHAMMAD BIN ABD RAHMAN 027559 M DUNGUN 12-Sep
811 MOHAMAD AMIN BIN SULONG @ ALIAS 027558 M KEMAMAN 12-Sep


ok bravo..

Rugie xde kad diskaun beb..
Related Posts with Thumbnails