Friday, November 21, 2008

Kahwin ke Khawin?

Nak tengok gambar..
Gambar Perkahwinan

Bukan aku la yg kawin.. :)

Aku konpius mana satu spelling yg betul.. Kahwin ke Khawin?

Hari ni merupakan hari bersejarah dalam Team aku. Team Leader (Pale halian) puok2 aku, ROSLAN MOHAMAD kawin hari ini. jam 10 am kekg akad nikoh..

Ni aku tgh ready nak shoot majlis nikah dia.. Maybe jam 8.30 aku akan tunggu kat sana dah..

Then UA2 kawasan kemaman/balok pun kata nak datang skali serbu majlis kahwin ni.. Rashid Mieco, Ust Alias, Rosland B@lok, Othman Trio, Zul Nain, Khairul Panjang, Lan Bomba, Aufa Palumiz dll lah..

My Mom & My Siblings pun katenye nak datang semua hari ni. Nak datang dengan adik aku, Iju. Aku tunggu diaorg kat sini je..

Tunggu je la posting aku lepas ni..

Ok lah geng jumpe kat sana k..

Selamat Pengantin Baru utk Leader kami.. Semoga kekal bahagia hingga bila2.. Jgn nakal2 :)


8 comments:

  1. SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK AKU... WAWAWAWAH

    ReplyDelete
  2. mareng akad nikoh, hari ni buat seminar UA doh.. power aku.. eh bukan.. POWER SOUL AKU.. KORANG?

    ReplyDelete
  3. mung tengok mende mujib..

    ReplyDelete
  4. ke mung nok komen / khomen gok..

    sebenornya mujib tetamu aku mareng.. jauh lagi mari nok tengok aku akad nikoh.. ada 2 kemungkinan: 1) ye dok caye kalu dok tengok aku akad nikoh 2) ye gumbira sebab aku nikoh (masuk team dia)(sebab ye nikoh doh) .. anyway aku hargai dia (mujib la) kenape? x caye ke? hehe.. aku akan hargai dia selagi dia hargai diri dia dan anak2 dia + bini dia chek mah.. bagaimanakah bentuk penghargaan itu wahai sang harimau?? hahahah iaitu JADI JUTAWAN MAXOIL!

    ReplyDelete
  5. demo nok tengok gambo aku kawin gi kat thesecretstudios.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Haha.. Selamat Pengantin Baru utk mu..

    ReplyDelete
  7. Selamat Pengatin Barukpd roslan...and congrat...kau bila pulak mat hakim....wah nama dah kodey skrg...kim salam aku pada roslan....

    ReplyDelete
  8. sop.. lama x jumpa mu.. tgk nama mu, rindu & syahdu la pulak aku rasa ni..
    terkenangkan perjuangan dulu2.. huhu

    ko ape khabar skrg sop?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails