Friday, April 4, 2008

PERJUMPAAN PEMIMPIN & STOKIS MAXOIL

Perjumpaan Pemimpin & Stokis Maxoil
Venue : TER (Terengganu Equestrian Resort), Kuala Ibai, Terengganu.
Tarikh : 22-23 Mac 2008

Kuala Terengganu - MaxcareSuccess telah mengadakan Perjumpaan Peminpin dan Stokis seluruh Malaysia di TER, Kuala Terengganu pada 22-23 Mac 2008 baru2 ini.. Seramai 50 orang peserta dari seluruh Malaysia mengahdiri program tersebut bagi memperkemaskan mutu dan haluan MaxcareSuccess. Turut mengahdiri Meeting 2 hari tersebut adalah Presiden & Naib Presiden Maxcare Tn Hj Ba'dizaman & Pn Hjh Noral Akmal beserta 2 anak mereka.

Sebagai tuan rumah, Maxcare Terengganu yang diketuai oleh Roslan Mohamad telah memberikan komitmen sepenuhnya sepanjang program tersebut. Antara xtvt menarik adalah BBQ & game Mengejar Ketam Angin. (Diberitakan ade antara peserta membuat keputusan hadir setelah mengetahui ade xtvt Mengejar Ketam Angin).

Pengarah bahagian Ketam Angin, Shafie Muda turut mempamerkan kesungguhan bagi memberi kepuasan sepenuhnya kepada para peserta. Dikhabarkan sebanyak 200 ekor ketam di igat pada malam sebelumnya untuk dilepaskan ketika Game. Game tersebut dimenangi oleh Kump Alternative dan menerima hadiah sehelai T-Shirt Ekslusif Maxoil.. (Lawo siut tshirt tu..)

BBQ pula yang diketuai Bahri the rock, juga memberikan komitmen 200% semasa BBQ. 50 ekor akan kerapu, 50 ekor kembong, 50 ikan barat dan sotong habis licing malam tu.. Tak cukupan pulok.. Tukang bakor ikan masa tu xdang nak makan.. Ayu & i(kodey) bersama beberapa ajk lain bermati-matian menghabiskan xtvt pembakaran.. huhu.. Semua peserta amat puashati dengan kedua-2 xtvt ini..

Congratulation utk Tuan Rumah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails